Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (192)

plakát

Půlnoční vlak (2008) 

První polovina měla dobrou atmosféru, ale pak se všechny postavy začaly chovat jako úplní idioti. Otravná klišé se zrcadlem nebo zakopnutím, když někdo někoho honí mě už taky štvou. Závěrečná bitka byla nepřehledná a nudná. Vinnie Jones tam ale dobře pasoval. :)

plakát

Mezi dvěma kapradinami (2008) (pořad) 

Když už jsem myslel, že mě ty talk-show nemůžou překvapit (a pobavit), tak se zjevil Zach Gala…, Galifa…, Galafiat…, prostě ten tlustej vousatej Řek.

plakát

Sexy 40 (2009) 

Obvykle mají tyhle komedie úplně hroznou druhou půlku, tady to bylo naopak. Pokud si odmyslím laciný námět s chlapskou chůvou, tak to vlastně byla docela milá romantika. Justin je sympaťák, ty děti byly fajn a Catherine je prostě super milfka, do které by nebyl problém se zamilovat.

plakát

Sousedská hlídka (2012) 

Takový mix Evoluce a prvních Mužů v černém. Natočit to někdo jiný, uvažoval bych nad třetí hvězdou. Ale s takovou sestavou před kamerou a se scénářem Goldberga a Rogen jsem čekal opravdu více. Má to pár dobrých chvilek, ale místy jsem se vyloženě nudil až trpěl.

plakát

Hunger Games (2012) 

Fakt to mělo potenciál, lepší filmaři by z toho dokázali vymáčknout více. Jenže tohle mělo pocitově asi tak pět hodin a děsné tempo, Hlavní dvojice ale byla sympatická a E. Banks jsem vůbec nepoznal.

plakát

Svobodní se závazky (2011) 

Takový tradiční film s Jennifer Aniston, akorát že tam nehraje. Ale místo hlavní hrdinky by tam určitě seděla více, protože Westfeldt možná umí psát a režírovat, ale jako herečka mě hrozně rušila a mezi ní a Scottem to vůbec nejiskřilo. Ale vedlejší postavy byly úžasné.

plakát

To byl zítra flám (2010) 

Párkrát jsem se fakt zasmál (scény s portýrem), ale tvůrci si mohli odpustit ten fekální humor. Ke čtyřicátníkům mi to vůbec nesedělo a až jsem se za Cusacka styděl, kam to dotáhnul. Robinson si střihnu dobrý "Let's get started".

plakát

Frankie Go Boom (2012) 

Chris O'Dowd je tady úplný kretén a co mě nejvíce překvapilo, tak se zbavil irského přízvuku. Jinak je to sbírka bizarních postav až na sympatickou dvojku Caplan a Hunnam. A Ron Perlman je nejhnusnější transka ever.

plakát

Mládí v hajzlu (2009) 

Knihy byly fajn, ale film hroznej. Měli více přitvrdit. Ale ňoumovitého Ceru jako Nicka jsem si představoval, už když jsem to četl.