Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Vlčí mládě (2011) (seriál) 

Na serial jsem se začal dívat nejprve s domněnkou, že to bude něco nezáživného. Myslel jsem si, že je to jen další pokus o touto dobou typický typ žánru. Ale pak se to ,,rozjelo". Serial mě začal neskutečně bavit. Sceny se Stilesem a s jeho nekončící ironii jsem miloval. Děj se stále mění, takže mě v každém dílu něco překvapilo. Doporučil bych to tak spíše lidem v mladším věku.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Hned po shlednutí traileru, jsem se rozhodl, že na tento film půjdu do kina. Prvně jsem se bál, že už po půl hodině, mě film nebude bavit. Ovšem jsem se spletl. U filmu s krvelačným mývalem, z kterého hlášky jenom letí, se nudit nelze. Mě osobně tento film nadchl. Určitě doporučuji...

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Filip to měl v životě těžké a proto kolem něho všichni skákali jak zajíčci, jeho to ale začne štvát a naráz se objeví někdo, kdo si z něho dokáže dokonce i umí dělat legraci (né ve špatném smyslu). Tráví s ním čas a oba se mění. Nejsměšnější část se mi zdála u konce filmu, když se nechal Filip oholit. Dá se říct, že je to i film, který zapůsobí na lidi, kteří si nějakým způsobem dělají srandu z ochrnutých a jinak nemocných lidí a je taky o tom, že i postižení mohou mít všelijakou zábavu a také mohou žít normalní život s rodinou.

plakát

Zombieland (2009) 

Tenhle film není smyslný neukazuje ani kam hrdinové filmu míří ani proč to dělají. Herci zahraní do svých rolích a musím říct ,že se do toho opravdu ponořili. Na takových filmech se mi líbí, že si postavy dělají ze zombie srandu, zábíjí je pro zábavu. Je to film určený pro starší ale pobaví se i menší....

plakát

Kurs sebeovládání (2003) 

Film je převrácený vzhůru nohama ale i přitom ho dokázali herci zachránit. V některých částí se mi normálně zdálo ,že tato komedie je přiblblá ,byli tam velmi absurdní scény ,ktere se ale vyvažovali zase temy dobrými. Je to v celku průměrná komedie.

plakát

Avengers (2012) 

Skvělý příběh a skvělí herci. Je to uděláno na způsob války, takže si to fanoušky získá. Navíc to má perfektní detaily a efekty. Atomovka, kterou iron man chytne a "píchne s ní do hnízda,, . Děj je napínavý a akční, mají tam býborné hlášky a jsou nekotrolovatelní.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Teorie velkého třesku nebo TBBT má plně dotočenou 6.serii. Sheldon a Penny jsou výborní herci ale taky Raj, Leonard a Howard nejsou uplně pozadu. Dostala se sem i Amy a Bernadette, které se vyrovnávají Rajovi.... Tbbt si hraje na "genialní,, serial, ale přitom baví i děti.