Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (4 205)

plakát

Sedmé nebe (1996) (seriál) 

Vyumělkované a nepřirozené a zcela americké.

plakát

Nevyřízený účet (2013) 

Jak napsal kolega Verbal. Scénář je od Stalloneho, hlavního hrdinu hraje kožená kopačka Statham a v anotaci je napsáno akční. Takže jsem čekala řežbu, tu jsem dostala, dějovou linku, ta dost pokulhávala, dialogy, ty byly debilní a hlavně tu řežbu. V podstatě jsem dostala, co jsem čekala, jen to bylo ochlup blbější a místy nudnější, než bylo nutné. Vidět se to dalo v pohodě, ale podruhé už si to asi nepustím. Za mne 55%.

plakát

Mezi vlky (2011) 

Jak jde o souboj lidí se zvířaty, téměř vždy jsem na straně zvířat. Nejinak to bylo i  v tomto případě, kde navíc sežraní vlky měli být především tvůrci filmu za to, jakou úděsnou hovadinu vymysleli a zrealizovali. Nechápu Liama, proč něco takového vzal. Možná se chtěl podívat do drsné a zmrzlé přírody, jinak nevím. Jednu hvězďuli za pár zajímavých záběrů, ale je to taková trojcípá chudinka.

plakát

První očista (2018) odpad!

Naprostá zhůvěřilost, kde není ani myšlenka, ani pointa a scénář psal úplný debil. navíc je to zoufale nudné

plakát

Jedna navíc (1995) 

Taková blbinka na jedno shlédnutí v životě.

plakát

Legenda o Zorrovi (2005) 

Slabší než první díl, ale úplný průšvih to není. nejvíce mi asi vadilo to klišé, že násilnický hrubián musí být primitivní šereda, naopak uhlazený gentleman je hlavní slizoun. Osvěžujícím prvkem byl syn Zorra, jinak scénář stupidní, humoru pomálo. jako celek slabší průměr.

plakát

Renesance (2006) 

Vizuálně zajímavá záležitost, ovšem scénář nic moc, dialogy nablblé a celé to působí velmi nepřehledně, postavy jsou zaměnitelné a je to dosti nevyrovnané. za mne dvě hvězdule za animaci.

plakát

Paranormal Activity 4 (2012) odpad!

Tak na tuto kategorii musím vymyslet nový pejorativ. Zatím mne napadá pouze úplná sračka