Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (27)

plakát

Poslední závod (2022) 

Takový obyčejný tříhvězdičkový TV film, který dost sráží kamera s Hádkem a Bárdos. **

plakát

Britannia (2018) (seriál) odpad!

Z prdele vytažená nejvíc největší sračka, jakou jsou za hodně dlouhou dobu viděl. Celý je to mentálně na úrovni Mishových videí. Nepochopím, že persóny jako Ian McDiarmid tyhle mentály, co tohle napsali a natočili, neposlali do hajzlu.

plakát

Vzestup Osmanské říše (2020) (seriál) 

Přepisování historie do jednstranné, černo-bílé podoby, ve které jsou Turci (Otomani) bráni jako kladné postavy dějin a osvoboditelé od zkažených a slabých vládců v první sérii, ve druhé sérii pak podlých a krutých. Jinak je to poutavě natočená propaganda novodobého sultána – tyrana Erdogana.

plakát

DVTV (2014) (pořad) 

Tenhle pořad šel za poslední roky strašně dolů, takřka na samotné dno. Není se ale čemu divit, když ho celou dobu táhne jeden člověk a zbytek vede rozhovory dost manipulativním a zaujatým stylem.

plakát

Události (1993) (pořad) 

Není to dokonalé, ani nestranné (např. kauza zvýhodňování TOP 09), ale furt je to nejlepší, možná dokonce jediné, zpravodajství, které v ČR máme.

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) odpad!

Zpravodajství pro ty, kteří mají problém, nebo jen nechtějí, vstřebat informace a nad ničím přemýšlet. Manipulativní a emotivní.

plakát

Hlavní zprávy (1997) (pořad) odpad!

Zpravodajství plné domněnek, manipulací, polopravd a vyložených lží, což bylo mnohkrát prokázáno a Prima za tyto lži musela platit pokuty. V rámci zachování svého zdraví a rozumu nedoporučuji sledovat, nebo o obojí brzy přijdete.

plakát

Devadesátky (2022) (seriál) 

Až na tu příšernou kameru a Pagáčovou je to docela dobrý seriál. Na české poměry nadstandard.

plakát

Šarlatán (2020) 

Nechápu, jak mohl Martin Štrba získat Českého lva za tak příšerně natočený film. Vlastně ani nechápu, jak vůbec mohl Šarlatán získat tolik ocenění. Holt je na tom Český lev bídně jako Český slavík.

plakát

RapStory (2021) (seriál) 

Po precizně a zajímavě udělaném dokumentárním seriálu Hip-Hop Evolution přichází chaotický paskvil o české scéně. Kusé informace, které jsou zmatečně smíchané, jako kdyby je ve střižně tahali z klobouku. A na to, jak malou stopáž dokument má, si tvůrci dovolili ho zahltit neskutečným množstvím balastu (pití piva, hraní bowlingu apod.). Svou mizernou výpovědní hodnotou tak navazuje na Kmeny, ale ja si myslím, že česká Hip Hopová scéna má rozhodně víc, co nabídnout, a má na víc, než na takovýhle brak.