Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

heyda 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejserióznější zprávy na českých televizních stanicích, kde se člověk díkybohu nedočká žádných přirovnání k velikosti fotbalovým hřištím či ročnímu rozpočtovému schodku ČR, jako na Nově. A pokud smím k tomu přidat i Branky Body Vteřiny, tak tam jsem absolutně spokojený nejen s celým provedením, ale i moderátory. ()

Ani 

všechny recenze uživatele

Z technického hlediska nejvíce amatérské zprávy v ČR, takových výpadků spojení, příliš brzo/pozdě puštěných znělek a předělů jsem v žádné jiné televizi neviděl. Navíc nechápu proč musí mít za zády studio, kde neustále někdo pochoduje. Z téhle stránky skutečná tragédie, kde jsou komerční TV vždy několik let napřed. Po stránce obsahu je to stejné jako jinde. ()

Reklama

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Profesionální zpravodajský pořad. Jen by stačilo původních 30 minut místo nynějších 45 a nové "interaktivní" provedení pořad nijak nezlepšuje. Přes tyto výtky jsou Události vysoce kvalitní zprávy, které nemají u nás konkurenci. A že to je zmanipulované jak zde někteří píšou? Prosím vás, nežijeme přece v KLDR... ()

Vivian 

všechny recenze uživatele

Z běžně dostupných českých kanálů asi nejpřijatelnější zpravodajství, ale rezervy tu samozřejmě jsou. (Já osobně bych tahala redaktory za vlasy za hyzdění českého jazyka. Předpokládám, že všichni, kteří v ČT vytvářejí výstupy pro televizní obrazovku, by měli mít náležité vzdělání, a tudíž by měli český jazyk dokonale ovládat, a ne se v přímém přenosu dopouštět školáckých chyb.) ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte v totalitě. Opět. Když onehdá čt1 označila tisícovku důchodců a rodičů s dětma ve Vansdorfu jako pár stovek neonacistů, byl to slabý čajíček proti tomu, co se v čt dějě od "uprchlické" (a ukrajinské) krize. Má cenu rozepisovat? Rozumný člověk si pravdu najde sám, muslomrdi a pražskokavárenská verbež dá pět hvězd. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)

Reklama

Reklama