Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (493)

plakát

10 položek a méně (2006) 

Tenhle film je přesně jak to Morgan Freeman ve filmu popsal: "Jde o menší nezávislí film. Nic co by způsobilo rozruch. Když se vydaří, fajn. Když ne, vyjde to nastejno." Já bych řekl, že je to typický Béčkový snímek s Áčkovým hercem. Celou dobu si film drží svůj standart a nenudíte se. Logické rozhovory, děj, humor. Pro mě hezky ztrávených 82 minut.

plakát

Zahulíme, uvidíme 2 (2008) 

Ja vím, že mě většina uživatelů asi za počet bodů ukamenuje ale ja si prostě nemůžu pomoct. Je to sice výplach mozku, ale o to tady přece jde. Je to sakra komedie. Už dlouho jsem se tak nenasmál jako teď. SUPER. BOMBA. 10/10 NO COMMENT

plakát

Reservation Road (2007) 

Reservation Road je na ČSFD hodně nedoceněný snímek. Každý tady píše o tom, že když natočil George Hotel Rwanda, tak od té doby bude točit jenom perfektní filmy. A pro mě tento film perfektní film. Jeho slabinou je, že už od začátku je jasné jak to skončí, ale stejně se na to musíte podívat. Skvělé herecké výkony celého tria Phoenix, Ruffalo a Connelly. Mě se to prostě líbilo.

plakát

Neuvěřitelný Hulk (2008) 

Z "nejakčnějšího filmu roku 2008" se stal pouze průměrný Hulk 2. Edward Norton je sice hvězdou, kvůli které se na film podívám, ale hlavní lákadlo je desetivteřinový Robert "IronMan" Downey Jr. :-D

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Co k tomuhle seriálu napsat?? :-D Je to prostě bomba. Davida Duchovnyho jsem do dnes znal jen z Evoluce a Akty X, ale tady byl nepřekonatelný. Seriál u kterého jsem se nenudil ani minutu. Asi nebudu jediný, kdo napíše: CHCI DALŠÍ SÉRII !!!!!!

plakát

Hellboy 2: Zlatá armáda (2008) 

Každý ví, že jeden z nejlepších fantasy režisérů je Tim Burton a po dlouhé době je tu Guillermo del Toro, který má stejně dobrou fantasii jako Tim. Trochu mě zarazilo, že se některé postavy podobaly stylu Faunův labyrint, což v jedničce vůbec nebylo. Takže se jenom modlim, aby to neodnesl i Hobit.

plakát

Stalo se (2008) 

Bohuzel pro nejvetsi zklamani roku. Film, na ktery jsem se tesil vic nez 3 mesice me doslovova a do pismene nudil. Kdyby tam nehral Marky Mark tak bych to asi vypnul po 30 minutach. Kazdej ma nekdy spatny filmy, skoda ze Markuv byl zrovna tenhle

plakát

Robin Williams: Live on Broadway (2002) (pořad) 

Tak tenhle film jsem videl celkem 2x. Jednou sam bez prekladu (trochu rozumim ale ne vsemu) podruhe mi to prekladala teta. I kdyz jsem to videl poprve tak bych dal 5*, protoze tenhle film je sice o humoru, ale taky o vsech moznych kreacich a xichtech a parodiich uzasneho Robina Williamse. Podruhe samozrejme taky 5*. Ani se nedivim, ze to hodnotilo tolik malo lidi - tohle nepochopi i nekteri lidi kteri fakt dobre umi anglicky - musite zit v te zemi a poznat tu kulturu - nekterym vtipum proste nerozumite - americani maji jienj druh humoru. Proste co dodat. Je to perfektni show. Doporucuju vsem i bez titulek.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Let's put the smile on the face. V první řadě chci reagovat na malý počet hvězdiček při hodnocení. Nedávno tady bylo hlasování, jestli je 5 hvězdiček dost nebo je třeba víc. Já jsem hlasoval pro možnost, že je to dost. Po shlednutí Dark Knighta shledávám, že jsem se mýlil a je potřeba víc. Celkem se stydím, že mu můžu dát jen 5 hvězd, které jsem dal mnoha a mnoha filmům předtím a které se s ním zdaleka nemohli rovnat. Christopher Nolan je pro mě nejlepším režisérem roku, Heath Ledger nejlepší herec roku. Film je perfektní tím, že má spád, akci a za celých 152 minut se nenudíte. Byl jsem na hodně filmech, které měli přes 2,5 hodiny. U mnohých jsem se nudil, ale Dark Knight mě prostě nenechal - na nudu prostě nebyl čas. Co mám říct k hudbě?? Jestli je co říct. Hans Zimmer a James Newton Howard si zaslouží můj obdiv. Přesně vystihly temnou stránku hudby. Bohužel nemám rád Christiana Balea, takže nemůžu hodnotit jeho výkon v tomto filmu, zato ho skvěle nahradili Heath a Aaron. Joker v podání Heatha Ledgera je pro mě nejlepší zahranou postavou všech dob. Ta mimika, hlas a pohyby do sebe perfektně zapadali a Heath dal filmu uplně jiný nádech. Proto mě ještě víc mrzí, že za takovou nádhernou hereckou roli zaplatil životem. Bohužel si všichni až teď uvědomujou, jaká to mohla být herecká osobnost a co všechno mohl ješte dokázat. Díky Heathe - nikdy nezapomenu.

plakát

Criss Angel: Mistr magie (2005) (pořad) 

Přesně ty stejná Stiflerova slova jaká by řekl vyletěli i mě z pusy, když jsem to viděl: "To mě poser na mý holý záda." Tohle je fakt borec s velkým B. FRAJER JAK SVIŇA *****