Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (452)

plakát

Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003) 

Ano ,amíci sice dokážou jedno téma rozpitvat na ultimum,a bohužel trojka se za a)vykradla sama sebe, za b)ještě ke všemu pokus o komedii,což Termiňáka háže úplně jinam a za c)Arnold byl myslím rád,že to byl jeho poslední Termiňák ,protože na další by už asi fakt neměl.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Já myslím ,že je to tak na půl.Je fakt že dvojky bývají horší,na druhou stranu se malinko začalo tlačit na pilu ,zejména co se mimoňů týče.Trojka bude zřejmě jen o nich a vypocených vtipech.Nic méně ,to že to bylo ozvláštněno agentkou,zápornou slepicí a podobně se to ještě dá.Spoďáry? To je song!! 57%

plakát

Avengers (2012) 

Tak já se tu už mnohokrát přiznal,že amícké superhrdiny fakt nemusím.Bohužel další hřebíček do mé nelibosti vpravil tento snímek.Naprosto jsem nepochopil úlohu kpt.Ameriky,Hulk byl prostě divný,asi podle momentální nálady režiséra,nebo koho. I když to tak nevypadá ,tak nevím pořádně proti komu se jako šlo,páč sám Loki ,byť celkem zvládnutý,tak přece jen jsem se nemohl zbavit dojmu,že je na to jaksi moc sám a vlastně jsem mu držel palce.A tak bych mohl pokračovat dále..Podle mne to mělo být natočeno jinak,s někým jiným a něčem jiném.

plakát

Krakatit (1948) 

Určitě ve své době hustej film a dodnes mám při něm takovej stísněnej pocit.Všechna čest.Né všichni se v rolích našli,ale to tak prostě bývalo.Myslím,že i s tím málem prostředků co na to měli se s tím filmaři poprali dobře.Určitě náš lepší film.

plakát

Tajemství hradu v Karpatech (1981) 

Myslím jasná klasika.Na pozadí Verneovského světa s neuvěřitelnými vynálezy na jedné straně a na druhé obyčejní až dětinští obyvatelé což dělá ve filmu skvělý kontrast.Takže,když přičteme už asi zlidovělé hlášky,vyjde nám příjemná komedie ze zvláštní atmosférou,která zase v komediích nebývá pravidlem.

plakát

Zpráva o Europě (2013) 

Tak přátelé ,to je zajímavé dílko.Více méně se jako by nic neděje a přitom děje.Postavy mi přijdou úplně přirozené a těžko říci ,jak by se někdo v reálu choval nějak moc odlišně.Na povrchu Europy jsem měl pocit,že to museli natočit právě tam.Ve filmu moc hudba nezní,ale to jen umocňuje tíživé situace.Pravda rozjezd je pomalí,ale pěkně se stupňuje a závěr ten mě vyloženě potěšil,protože ne každý americký kosmonaut porazí vesmír a přečůrá kde co.Na 5* to třeba být nemusí,ale líbí se mi ,že to jde i nearmagedonovsky.

plakát

Fontána (2006) 

Jsem okouzlen.V podstatě jde o jednoduchý příběh kdy lékař hledající lék proti stárnutí,nebo smrti přichází o svou ženu.Je krásně vidět jakési se honění za něčím a čas,který tomu věnujete vám pak chybí a když milovaná osoba odchází,je pozdě.Ale film jde dál a prolínají se v něm vlastně 3 životy hlavního hrdiny.H.Jackman přijal roli se vším všudy,nechal se k vůli filmu ostříhat do hola a podobně.Uvěříte i Ráchel Weisz.Ke všemu je film nasycen naprosto skvělou hudbou.Film velice doporučuji,už jen kdyby pro nic,tak pro tu hudbu.

plakát

Stopařův průvodce po Galaxii (2005) 

Všiml jsem si ,že se tu často zmiňuje kniha.Ta je asi vždy lepší jak film,ale já ji nečetl a film viděl v mírné náladě,takže mi odpustíte to vysoké hodnocení.Prostě se mi to líbí.Vřele doporučuji.

plakát

Muž z Acapulca (1973) 

No tedy,že by tato komedie,či dobrodružno sahalo na 86% ? pravda,jsou tu i horší snímky s podobnou náloží,takže jsem vlastně rád,že je to pro Belmonda...

plakát

96 hodin (2008) 

Škoda,že od prvních vteřin dává agent v důchodu jasně a neodbytně najevo co se prostě stane.Rozumím i tomu,že mafie,ano i ty Albánské jsou nebezpečné.Dokonce i věřím ,že jsou hodně chytří agenti,ale takto postavený film,kdy sám agent vyřídí Francii problém s Albánskou mafií a světovým obchodem s bílím masem je přece jen pro mne těžko stravitelný.Ve filmu jsou dobré scény ,tedy myslím asi dvě,ale ty přebíjí agentova neotřesitelnost.