Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Pořady (8)

Poslední bojovník

Poslední bojovník (2007)

Některé soutěže jsou dost drsné. Když už nic jiného můžete koukat na hezké svalnaté chlapy svlečené do půl těla. Je to originální reality show, která nemá jiného konkurenta. Po první sérii musím hodnotit 5 hvězdičkami.

Top Gear

Top Gear (1978)

Jsem sice holka, ale s naprostou jistotou mohu říct, že nejlepší pořad o autech je Top Gear. Ráda na to koukám nejen kvůli Richardu Hammondovy, ale kvůli tomu jak zábavou formou je celý pořad dělaný. Nejlepší jsou jednotlivé ůkoly, jako třeba kupit si auto z bazaru a jet s ním přes celou Anglii nebo k polárnímu kruhu. Zajímavou součástí každého dílu je, že si pozvou známou celebritu a ta pak v autě "za rozumnou cenu" objede jeden kolo na dráze Top Gearu. Jednoznačně dávám plnej počet hvězdiček-

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Jednoznačně nejlepší reality show vůbec. Jak zábavné pozorovat městské povaleče, sportovní nadšence, studenty a někdy i seniory, jak jedou někam na ostrov tam se pokoušejí přežít 39 dní. Hluboce před nimy smekám. Jeff Probst je jeden z mých nejoblíbenějších moderátorů. Nemohu dát jinak než za 5 hvězdiček.