Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Viděla jsem nespočet válečných filmů nebo dokumentů ale teprve až po shlédnutí Bratrstva jsem si uvědomila, jaká 2. světová válka vlastně byla. Bratrstvo bylo je a bude tím nejlepším válečným seriálem všech dob. A já se můžu maximálně modlit aby naše generace nezažila to co si prožily chlapy z roty ,,E". A ať si každej říká co chce, ti muži byly skuteční hrdinové.

plakát

Chata v horách (2012) 

Původně jsem chtěla dát této slátanině hvězdičku za Chrise Hemswotha ale potom co jsem to dokoula si ji zasloužím já za vídrž.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Ano. Nolan zakončil svou epickou trilogii dokonalostí. Ani na okamžik jsem nepochybovala o jeho zakončení, které ve mě zanechalo nostalgickou náladu. Obzvláště když vím, že Batmanem může být kdokoliv. Dokonalost sama.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Ještě lepší než první díl. Nepřestává mě udivovat, jak reálně na mě tento snímek působil. Ale to co mi vyrazilo dech byl naprosto fantastický výkon Heatha Ledgera. Stále nemůžu uvěřit tomu, jak dokonale silzkého a odporného parchanta dokázal zahrát.

plakát

Batman začíná (2005) 

Jelikož jsem fanynka Christophera Nolana, tak mě ani trochu nepřekvapila kvalita jeho Batmana. Vyrůstala jsem na Batmanech od Tima Burtona ale tohle je to nejlepší stvárnění jaké jsem doposud viděla. Jedním slovem ,,báseň." A co se týká výkonu Garyho Oldmana, tak nemám slov. snad jen klaním se mistrovi.

plakát

Avengers (2012) 

Tak tenhle film se mi opravdu líbil. Možná to fakt není nic pro intelektuály ale jako odreagovačka fakt dost dobrý. Možná si někteří říkáte, že se Američani pokouší do nás narvat nějaké ty keci o hrdinství a chránění svobody a já si na jednu stránku říkám proč ne. Přoč se nekouknout na film, kde hrdinové nakopou zadky záporákům? Uvědomte si, že ve světě to takhle nechodí a nikdy chodit nebude. Chcete snad svým dětem od narození vštěpovat věci jako, že svoboda je jen iluze a že zlo je vždy v právu pokud máte moc? A víte co? Vštěpovat jim to nemusíte oni to deně vidí v televizi. Takže až já budu mít jednou dítě klidně ho na takovýhle druh filmu nechám koukat z jednoho jediného důvodu. Aby věděl, že zlo bude vždy potrestáno a za svobodu se muselo a vždy bude muset bojovat. Možná, že američanům závidíme jejich patriotismus a vůli bojovat za to čemu celou svou duší věří.

plakát

Sám v temnotě (2005) odpad!

Po dokoukání tohodle filmu, pardon sračky, jsem měla chuť vybrat si úspory, jít do krámu, koupit si pistoli, jít domů, uvařit si poslední jídlo a pak se odprásknout. Jediná věc, která mě napadá je, že pokud by Bůh existoval, tak bych mu doporučila aby Uweho Bolla za tuhle zrůdnost oddělal.

plakát

Počátek (2010) 

Počátek je dokonalé mistrovské dílo. Takže když jsem se prokousávala některými komentáři docela mě zarazilo kolik lidí dává větší cenu efektům před brilantním příběhem, který vás uchvátí natolik, že jen sedíte na gauči s otevřenou pusou a nevěříte vlastním očím. V tomto případě mě komentáře přesvědčily jen o několika věcech. A to, že většina lidí nemá vyvinutý mozek a dokáže ocenit jen tu část filmu, kde je nějaká akce a pak to jak moc nenávidíte Američany. Takže vám něco řeknu pokud se vám nelíbí americké klišé nebo jejich patriotizmus tak se sakra na americké filmy nekoukejte a pusťte si dokonalou kinematografii česka. Protože co si budeme povídat mi umíme točit filmy jen o komunistech.