Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (11)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Zklamání a to i přesto, že jsem nečekal dalšího Pána prstenů. Vadilo mi, že se scénář věnoval jenom dvěma postavám (Bilbo a Thorin). Gandalfa, Sarumana, Elronda, Gluma a čarodějku, jsme už znali z předchozích filmů a představovat je nebylo třeba. Ale aby z patnácti členné skupiny bylo třináct trpaslíků, jejichž osud mi byl úplně volný, je prostě špatně. Další věc, která mi vadila, za kterou už však scénář nemohl byla ta, že jsem částečně věděl, jak to nemůže dopadnout. Gandalf i Bilbo hrají v LOTROVI, který se odehrává o 60 let později a tudíž v tomto filmu nemůžou zemřít. Proto na mě neměla scéna s Glumem takový účinek. I přesto se těším na další díly a dávám 4 hvězdičky.

plakát

Lovci myšlenek (2004) 

Spousta tupých dialogů, spousta pokusů o "lekačky", spousta nelogických scén... Škoda, pro mě měl film velký potenciál.

plakát

Vybíjená (2004) 

"To já jsem měl vyhrát ten turnaj! Posranej Chuck Norris"... :-)

plakát

Lovci dinosaurů (2005) 

Už jenom hlavní zápletka je tak špatně vymyšlená, že to krásně podtrhuje celý film. Lidé cestují časem, aby na konci druhohor mohli opakovaně zastřelit velkého dinosaura. Aby nezměnily budoucnost, zabíjí zvíře které je v blízkosti vybuchující sopky, takže by zemřelo tak či tak že jo. Jenže během jednoho takového výletu, zašlápne člen skupiny lidí pravěkého motýla a tím drasticky změní celou budoucnost. Zvláštní je, že zahubený motýl se v blízkosti sopky nachází taky. Neumřel by náhodou stejně jako ten dinosaurus, kdyby ho ten tupec nezašlápl? Nebo mají motýlové nějaké zázračné schopnosti o kterých nevím?

plakát

Zahradník (2006) odpad!

Lepší než kdejaká komedie, škoda že to takhle nebylo zamýšleno.

plakát

Zlatý kompas (2007) 

Možná kdyby to nebylo formou pohádky....

plakát

Vřískot 4 (2011) 

Nesmrtelnost tří hlavních postav je už směšná.... Všiml jsem si toho už u trojky a tady to jen pokračuje. Končím s Vřískotem... žádné pokračování si už nikdy nepustím (Teda jestli mi někdo neřekne, že umřeli všichni tři v jednom díle). Nebudu se dívat na filmy u kterých vím jak předem dopadnou...

plakát

Scary Movie: Děsnej biják (2000) 

Není to žádný inteligentní humor, při sledování je potřeba vypnout mozek. Jednou za čas to tak rád udělám a zasměju se. Samozřejmě ani to někdy nestačí a zjistím, že se dívám na pěknou pi*ovinu (Scary Movie 5, Děsnej dupák, Velkej biják) ale to není tento případ. Možná je to způsobeno tím, že Scary Movie 1-3 znám už od základky. Tam se mi ty filmy jako puberťákovi samozřejmě moc líbily. Díky tomu mám teď pravděpodobně zkreslený názor ale mně se ty filmy líbí.