Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (454)

plakát

Hrabě Drakula (1970) (TV film) 

Kam se na toto zpracování hrabou všechny ty americký slátaniny.

plakát

Zodiac (2007) 

Naprosto nejlepší vyšetřovací film, u nějž vám ty dvě hodiny utečou jako voda a ještě vám přijdou málo. Perfektní. PS: Velmi doporučuji přečíst si knihu od Roberta Graysmitha "ZODIAC".

plakát

Pověst o stříbrné jedli (1973) 

Nádherný a lidský film, navíc s perfektní tajemnou atmosférou, který rozhodně patří mezi filmové skvosty.

plakát

Je třeba zabít Sekala (1998) 

Vynikající herecké výkony a velmi silný příběh, který nemůže nechat nikoho lhostejným...bohužel je to pravdivý obraz té naší povahy české...ostudné...

plakát

Sedm (1995) 

To nejlepší ve svém žánru. Ta tíživá atmosféra, která vás drtí od začátku až do konce, je nezopakovatelná.

plakát

Daria (1997) (seriál) 

Nejvtipnější věc, která kdy vznikla. Avšak pro mě přípustná pouze v angličtině, viděla jsem jeden díl česky a ten dabing to celé zabil. V originále je to prostě dokonalé. Přesně to shrnula Jane : " Life sucks and then you die." :D

plakát

Vymítač ďábla (1973) 

Na svoji dobu dokonalé a velmi reálné. Tak reálné, že jsem si na konci všech těch hrůz řekla: Proč?Proč jsem se na to dívala??? .Perfektní kousek!!!

plakát

Mechanik (2004) 

Film, který sledujete se sevřenou hrudí, napětím ve všech svalech a neustále přemýšlíte, jak to s tím vyhublým Trevorem vlastně je.Brilantní zpracování námětu o člověku štvaném vlastním svědomím a o tom, že za všechno se musí platit, ikdyž je cena někdy velmi velmi vysoká... Vynikající výkon Christiana Balea.