Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (20)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Zkrátka: Píšu Scorsesemu děkovný dopis, kde mu na sto-tisíckrát děkuji, že jsem měl možnost ve svém životě vidět pro mě jakožto "Brokera" tak nepředstavitelnou pecku !

plakát

Sin City - město hříchu (2005) 

Skvělá dávka eroticko-krimi-akčního a dramatického žánru v černo-bílé podobě doplňující kontrastní rudě červená a žlutá barva! Děti a ženy běžte spát tohle je pánský večer,dnes je na programu krev,zbraně,auta,rychlá jízda prvotřídní kozy a prdelky!

plakát

Výměna manželek (2005) (pořad) 

Mno opravdu nevím co bych k tomuto seriálu dodal a jak mám tedy tento seriál hodnotit ?! Jde tu především o povahu diváka ,buď máte radost z lidského utrpení,nebo pokud se rádi díváte na to jak se lidé hádají,fackují,brečí a hází po sobě věci které jím příjdou pod ruku jako JÁ .Nezapomeňme však vzít v potaz další vtipnou připomínku: "Co jsou lidé schopni udělat pro pár kaček navíc"! Tak tento seriál je pro vás ten Pravý ! Doporučená denní dávka je maximálně jeden díl , nezapomeňte pivko,brambůrky a dobrou náladu.V žádném případě nekoukat po hádce s přítelkyní či vaší ženou! :D

plakát

Rocky Balboa (2006) 

Na pošesté a už asi naposled příběh o slavném boxerovi v hlavní roli se Sylvestrem Stallonem , už je to spíše opakovačka předešlých filmů.Zašlá legenda boxu, žijící obyčejný život , která chce ještě něco dokázat jak sama sobě tak i fanouškům.Člověk už by také řekl "Nic dalšího už netočte! Tohle už stačí" a něco pravdy na tom bude.Obsazení Antonio Tarvera do role "záporáka" mě nepřišla zrovna dobrá volba.Ano je to sice dobrý boxer ,ale jeho forma v tomto filmu odpovídá člověku ,který chodí denně na pivo a válí se u televize,trochu nepřesvědčivé.Avšak naopak Sylvester v tomto věku s tak neskutečnou úctyhodnou formou! Za kterou já dávám hlubokou poklonu a projevuji respekt! V tomto filmu se objeví pár scén , které jsou dodnes považovány za "motivační" tím mám jednoznačně namysli upřímný proslov Rockyho se svým synem, který vše co se mu nedaří svádí na svého otce.Velmi pravdivé!

plakát

Nezastavitelný (2010) 

Řekl bych že tento film je asi jako ten vlak co jim ujel,zpočátku velice pomalý ,ale každou minutu přidává na rychlosti a ve finále má takovou rychlost že málem vykolejí! Strašně jednoduchý příběh ,skoro žádná zápletka zdálo by se až nic moc,ale zdání klame. Washington přece všechno zachraňuje vlaky,letadla,zvířata takže je se na co dívat , krásně natočené a jak už jsem podotkl každou minutou se rozjíždí takže finální scéna jak vlak projíždí obrovskou zatáčkou nad budovami s výbušným materiálem uvnitř je opravdu napínavá a držel jsem se zuby nehty ,aby ten vlak nevykolejil.

plakát

Ultraviolet (2006) 

Nemůžu nic jiného než konstatovat že lituji těch 10kč ,které jsem před 6 lety utratil za DVD na čemž jsem si tento film vypálil (pro svou vlastní potřebu). Tento film vás opravdu poznamená naprosto obyčejným znuděným zážitkem při kterém si budete akorát klepat na čelo.Vypadá to asi jako kdyby parta nerdů ze střední školy a zároveň milovníku sci-fi akčních filmů natočila amatérský film do nějaké soutěže a tím stylem že si dali kameru před monitor a zachycovali akční scény z nějaké počítačové hry.Kdyby v tom oblečku nebyla Milla tak žhavá a sexy tak dám odpad.

plakát

Nezvratný osud 5 (2011) 

Tržby tohoto filmu odpovídají spíše tomu že už je to pátý díl a lidi už si na tento film takřka zvykli a šli na to do kina či si koupili dvd ,tak bych to viděl asi já , protože si nemyslím že tento film je nějako úspěšný .Podle mě to jde s nezvratným osudem už jen skopce.U tohoto zatím posledního dílu jsem se opravdu spíše i já nehororový typ pouze bavil s úsměvem na tváři. Nic nového , pouze vylepšené efekty možná trochu víc krve akorát jiný námět jak se to všechno seběhne.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Řekl bych asi můj nejoblíbenější seriál a nejspíše první seriál ,který pravidelně sleduji a čekám na další díly.Příběhy ze života mladých lidí ve městě které nikdy nespí místy poučnými,vtipnými a zajímavými.Několikrát jsem ho shlédnul od začátku do konce a prostě neomrzí! Díly které jsem viděl už několikrát si klidně pouštím znovu a znovu.Perfektní obsazení herců , nedovedu si ani představit kdo jiný by to hrál a jak by to vypadalo. Neil Patrick Harris asi nejoblíbenější postava v roli bohatého sebevědomého a vtipného sukničkáře ohromila nejen mě ,ale snad všechny fanoušky tohoto seriálu za který dostal také ocenění.Jen malá nepatrná věcička mi vadí, že jsou postavy ve scénáři až moc provázané a Alyson Hannigan asi nejméně oblíbená postava hraje takového "rodiče" a v šesté sérii a výše bych si o ní neopřel ani kolo.Ale tento malý "vroubek" zaniká ,jelikož patří k jinak úžasnému scénáři a celkově úžasnému seriálu!

plakát

Trhni si! (2006) odpad!

Odpad! Odpad! a Odpad! žádné jiné hodnocení si tento film nezaslouží. Řekl jsem si podívám se na velice špatně hodnocený film to snad nemůže být taková katastrofa a hle chyba nastala.Po pár prvních minutách jsem si začal číst novinky na sociální síti,internetu a podíval jsem se na počasí. Nezáživný,nudný,trapný,ubohý film který jen ukazuje tvář Paris Hilton jako namyšlené,ctižádostivé a hloupé "blondýně" ,kterou však osobně neznám takže se nemůžu vyjádřit k informacím z médií či tohoto filmu,ale pouze hodnotím tento film a jak už jsem podotkl v první větě Odpad!

plakát

Fuck Me (2000) odpad!

Naprosto nechápu proč tento film byl vůbec natočen , má to snad shazovat muže a povyšovat ženy ? Paní režisérky měli asi nějakou osobní zkušenost s takovou to událostí nebo snad trpěli psychickou újmou z jejich života , potom bych to asi pochopil , ale jakožto dosud neseznámený s incidenty tohoto typu ne. Mstít se a z potěšení vraždit nevinné lidi , které s incidentem v němž byli znásilněny neúčinkovali mě přijde trochu ujeté. Ten konec se mi však líbil v duchu jsem jim to přál! Pokud to shrneme a přejdeme k vyhodnocení dospějeme k závěru Odpad!