Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Hudební

Biografie (12)

Mike Trafik (skladatel / herec / scenárista)

30.01.2016

Mike Trafik, vlastním jménem Michal Řepka je český DJ a producent skupiny PSH, člen labelu BiggBoss, hudební skladatel a majitel StarWorks studia. Je tvůrce urban music pořadu BLACK STARR Radio Show na Expresradiu 90,3 - nejposlouchanější urban radio show v českých radiích.Start kariéry se datuje od roku 2001, kdy začíná sbírat… (více)

Machine Gun Kelly (herec / skladatel / režisér)

23.01.2016

Machine Gun Kelly (MGK) vlastním jménem Richard Colson Baker je americký raper z Clevelandu v Ohiu. Jeho jméno mu bylo dáno díky jeho rychlosti rapu a je to odkaz na notoricky známého kriminálníka George "Machine Gun" Kellyho.Baker se narodil v Houstonu v Texasu misionářským rodičům. Z otcovy strany je německého původu a… (více)

Roman "Momo" Grigely (herec)

23.01.2016

Momo vlastní jménem Roman Grigely je slovenský raper pocházející z Petržalky.Už od počátku své tvorby prezentuje striktní hip-hop  ovlivněn děním v Petržalce. V úvodu hudební kariéry vystupoval pod jménem eMo2 a patří mezi původní členy bratislavského seskupení XIV (Štrnásť), ve kterém spolupracoval s dalšími parťáky. Momo se… (více)

DNA (herec)

09.01.2016

DNA vlastním jménem Roman Szabó narozený 6 února 1981 je slovenský raper, producent a člen bratislavských hip-hopových skupin Drvivá Menšina, Názov Stavby a 4D. Také je majitelem vydavatelství VSZ (V sieti zla).DNA v roce 1995, tehdy ještě jako Dena, zakládá první hip-hopové seskupení - Vandalové u kterého byli i Šegi a Bacil.… (více)

Strapo (herec / scenárista)

09.01.2016

Strapo vlastním jménem Jan Strapec je slovenský raper a bývalý freestyler pocházející z Trnavy. V roce 2006 teprve šestnáctiletý freestyler Strapo vyhrává celorepublikový Freestyle battle s názvem Bombaklad. Další vítězství si připíše na Bratislavské kvalifikaci na populární Artattack Freestyle Battle 2006. V květnu 2006 se již… (více)

Tony Košař (režisér / herec)

17.10.2015

Tony Košař je český herec, režisér, grafik, fotograf a DJ. Vlastním jménem opravdu Tony, nikoliv například Antonín, se narodil 19. září 1993 v Praze. Již od mala byl velmi nadaný a kreativní. Vystudoval Střední průmyslovou školu sdělovací techniky - SPŠST Panská V Praze. V oblasti umění a grafiky je jeho pole působnosti poměrně… (více)

Tafrob (herec)

29.06.2015

Tafrob, vlastím jménem Pavel Sup je český rapper pocházející z Brna. Do povědomí posluchačů se dostal především díky svému umění ve freestylu. Na kontě má spoustu vyhraných freestyle battlů.Začínal ve skupině  Zlomenej waz, která vznikla v roce 1998 ve složení Tafrob, Jiří Walker a Koďa. Později do skupiny vstoupil  DJ Maztah a… (více)

Pavel Harant (herec / režisér / scenárista)

28.06.2015

Pavel Harant přezdívaný Paulie Garand je český rapper, producent, věnuje se také filmařině, zejména natáčení videoklipů. Pochází z Liberce.Do širšího povědomí se dostal po vydání debutu Mozoly v roce 2006. O rok později zakládá společně s Lipem rapový projekt BPM (básníci před mikrofonem), společně vydali dvě desky Slova (2007)… (více)

Ektor (herec / skladatel / scenárista)

28.06.2015

Ektor, vlastním jménem Marco Elefteriadis, přezdívaný také Detektor je český rapper. Je známý svými sebevědomými a nekompromisními texty, či značně asertivní povahou. Jeho texty jsou zejména o dnešní době.Narodil se v Dobřichovicích, v mládí žil deset let na Slovensku a nyní žije v Praze. Jeho matka zpěvačka Tena Elefteriadu je… (více)

LA4 (herec / režisér / kameraman)

06.06.2015

LA4 vlastním jménem Martin Lasky (narozen 20.1.1978) český rapper a writer. La4 aka Lafor existuje na pražské scéně již od půli devadesátých let Je bývalý člen Indy a Wich se kterými začínal dodnes často spolupracuje.Jeho hlas se objevil na vůbec prvním singlu Indy a Wich – Pohyb nehybného /Indyvidual. Po songu Léto z druhého… (více)

Smack One (herec / skladatel)

06.06.2015

Smack, vlastním jménem Jakub Janeček je je český raper, DJ a producent. Proslavil se zejména jako první grime MC v České republice se skupinou Iscream Boyz (Smack, Fuckstroy, DJ Double J a DJ Shadow Drop) Je zakladatel vydavatelství Archetyp 51. Vystupoval také v pořadu Iscream Show na radiu Spin. Také  psal profily interpretů… (více)

Otakar Petřina (herec / skladatel)

29.03.2015

Bubeník kapely Chinaski, vystupuje také jako raper Marpo a je zakladatelem česko-amerického uskupení Troublegang.S rapem začal ve třinácti letech. Na začátku kariéry vydal tři neoficiální CD v angličtině – Lyrical Heavy Weight, Verbal Expression Vol.1 a Verbal Expression Vol. 2. O pár let později založil Marpo spolu s MC… (více)

Reklama