Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (69)

plakát

Příběh služebnice (2017) (seriál) 

Škoda, že se seriál více nesoustředil na samotnou utopickou společnost než na tu protivnou krávu, která by potřebovala daleko víc mlátit.

plakát

Wonder Woman (2017) 

Ve filmu nepotřebuju nutně hledat hlubší smysl a další voloviny. To nechám na Spáčilovou a podobný výkvěty. Velmi jsem se bavil. Nic mi nechybělo. Gal Gadot je hodně sympatická postavička.

plakát

Příchozí (2016) 

Konec mě trochu zklamal, ale přesto dávám pětikilo, protože takový filmy by se měli točit!

plakát

People of Earth (2016) (seriál) 

Pohodová oddychovka s mimozemšťanama, kde se párkrát zasmějete.

plakát

Westworld (2016) (seriál) 

Mnoho povyku pro nic. Plno nic neříkajících žvástů a skutek utek. To tam těch Hopkinsů může hrát třeba deset. Nolan není žádnej génius. Nuda, nuda, nuda! Zbytečně nadhodnocený seriál.

plakát

Anthropoid (2016) 

Naprostá spokojenost. Herci supr. Ani ta Geislerová mi nevadila, což jsem byl mile překvapen. Škoda jen, že v Česku nemáme asi mladší herečky. Ač mohla výslovnost českých jmen místy vypadat úsměvně, tak mi to vůbec nevadilo. Čekal jsem horší výsledek. Angláni se toho zhostili se ctí. Charlotte Le Bon byla doslova k nakousnutí. Závěrečná scéna v kostele snese srovnání (troufnu si říci) i se špičkovými zahraničními filmy. Možná je to smutné, ale jsem rád, že tento film natočili Britové, a ne Češi, například takový pablb jako Renč. Po dlouhé době jsem se cítil jako hrdý Čech, když v tom fotbale a hokeji hrajem hovno. Přál bych filmu úspěch i v zahraničí, minimálně příběh si to zaslouží.

plakát

Marvel's Luke Cage (2016) (seriál) 

Chybí tomu především lepší záporák. Příběh je rovněž slabší. Špatné to však nebylo a na Defenders se těším. Takový seriál pro Raye Korantenga a spol.

plakát

Preacher - Pilot (2016) (epizoda) 

Pilot mě tedy zrovna nenadchl. Na to že to má být drsné, vtipné...tak zatím nic moc. Zápletka však vypadá zajímavě. Tak snad se to rozjede.

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Pro mě osobně nejlepší akční seriál, co jsem kdy viděl. Brutální. Job se zařadil mezi mé nejoblíbenější seriálové postavy. Zvláštní. Nikdy bych netušil, že tam bude patřit transvestita. Nechápu, že mi tento seriálový kousek tak dlouho unikal. Alespoň jsem si ho vychutnal naráz a teď se můžu soustředit na bakalářku. :(

plakát

Legendy zítřka (2016) (seriál) 

Momentálně o dost lepší než Arrow a líbí se mi to snad víc než Flash. Je to zábavné a odlehčené, plus cestování časem jsem měl vždycky rád.