Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (443)

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

Tak jsem zkusila dát Allenovi šanci. Naposledy. Pointa všech vtipů mi pravěpodobně unikla a celý příběh mě spíš nudil. Jedna hvězdička za skvělou a krásnou Penélope a druhá za to, že tam sám režisér nehrál.

plakát

Osm a půl (1963) 

Fellini není zrovna můj oblíbený režisér, tak jsem nečekala zázraky a ani se nekonaly. Příliš zdlouhavý film. A nemyslím, že člověk musí mít tolik životních zkušeností, aby ho pochopil, jak se tu objevuje v komentářích. Je to jenom film.

plakát

Ostře sledované vlaky (1966) 

Film mě překvapivě zasáhl mnohem víc než knížka. Hvězdička dolů snad kvůli Neckářovi... Přesto věčná klasika, které patří uznání.

plakát

Cesta na Měsíc (1902) 

Nevím, proč bych měla hodnotit vysoko jen kvůli tomu, kdy byl film vytvořen. Pro mě jsou filmy zábavou a tohle mě vůbec nebavilo.

plakát

Černý Petr (1963) 

Trochu mi uniká důvod vašich vysokých hodnocení, film naprosto bez příběhu s několika vtipnými momenty. O ničem.

plakát

Kdopak by se vlka bál (2008) 

Viděno z donucení a nakonec docela milý film s dobrými herci a od dob Tomáše Holého nejlepšími dětskými hrdiny. Akorát mám pocit, že pro děti moc není.

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) odpad!

Já od Tima Burtona nic dobrýho nečekám, ale tohle už překročilo všechny meze. Nejhorší písničky, vizuálně akorát temný nic a ani falešně zpívající a tentokrát nudný Johnny Depp ničemu nepomohl.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Nevím no, příběh o roztomilé hloupoučké dívence je trochu... moc jako z pohádky? Nedotkl se mě ani film, ani vámi opěvovaná Audrey, tady mi připadá spíš retardovaná.

plakát

Katyň (2007) 

Myslím, že kdyby byl děj trošku působivěji sestaven a soustředil se jenom na jeden příběh, asi by celkové vyznění bylo ještě lepší. Určitě film, který by se měl povinně promítat ve školách.