Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Docela otrava, že si někdo troufne flejmit transformery za to že už existují 4 díly, když týhletý pakárny už se natočilo 7 dílů. Přitom premisa je docela podobná: Tuna over the top akce, infantilní vtípky a patos za každou cenu. Jen místo obřích robo-aut jezdících na ještě větších robo-dinosaurech je tu...........eeee..........NIC. Fakt nevim proč si tahle série zaslouží takový obdiv a výdělky které by záviděl i.....nějakej chlap co hodně vydělává. Co se musí uznat že i přes to všechno se na to kouká dobře. Teď nemyslim odporné CGI ale prostě je to tak nenásilný že mi to zkouknout fakt nedělalo problém.

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Už sem doufal že Němci taky dokážou něco jinýho než obsadit Polsko ale tenhle film toho rozhodně neni důkazem. Ačkoli to nemám ověřený (záměrně) skoro bych se vsadil že bude existovat nějakej film s Adamem Sendlerem v hlavní roli s úplně stejnou premisou a bude klasicky americky zábavněší. Ono totiž to že je film Německa je poznat hlavně na kvalitě produkce a tam kde by mohl z tohohle nacionálně socialistického původu těžit tam se až moc podobá americkým klasikám.

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) odpad!

Hnusnej Arab, dva dementní Maďaři, beznohej kripl a pár dalších utřinosů, který sou talentovaný asi tak jako fotbalisti Slávie se rozhodli že bude asi hrozně zábavný a cool když budou diváci čumět na to jak sedí na gauči, žerou infarkt jídlo a hrajou úchylný hry. Neni to zábavný a rozhodně to neni COOL.

plakát

Divergence (2014) 

A máme tu další podkuřovačku adolescentním obézním teenagerkám s pojebákovaným ksichtem (ano tak si vás představuju holky) toužícím potom aby někam patřily i když jsou vlastně úplně samostatné a nepotřebují opačné pohlaví ale když vidí na plátně vysokýho svalovce na kterého by v reálu neodvážily ani podívat vlhnou jak deštej prales a vrážej další stodvacetikoruny brigádnicím u pokladny, které touží jenom potom aby film se svých prachbídných výdělků taky mohli jít zkouknout. Jakt tohle Divergent Maze runner Games šílenství zastavit? Rodičové buď dávejte svým dcerám menší kapesné a nebo jim dávajte rovnou cihlou po hlavě. Nerad potom ve škole pozoruju rádoby sebejistý šeredy co si myslí že na mě můžou promluvit jenom proto že jsem jim "omylem" vychrstnul do obličeje svoje pití.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Tak tomuhle chybí finále možná ještě víc než Brazilcům na mistrovství světa. Všechno to k němu spěje a ono nic, téměř ani pokus o to dát divákovi pocit zadostiučinění. Ani Harry Potter ani Hobbit ale Hunger Games by si ode mě odnesli cenu za nestupidnější rozdělení na víc částí (a to už je co říct). Fakt, v tom filmu se nic nestalo, nejen že tohle by se dalo stihnout v jednom filmu ale možná by se to dalo sfouknout a na konci dvojky. Zbytečný film a ztracené dvě hodinky života (a to i přesto že mě osud tohohle světa docela zajímá).

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Fakt nevim co se stalo. Na jednu stranu chce být Hobit stejný jako jako byl Pán prstenů a tak kopíruje celou strukturu vyprávění ze Společenstva (epický prolog, Začátek v Hobitíně, tuny cestování, objevování krásy Roklinky, boje družiny v jeskyních atd.), což se mimochodem dalo pochopit u knížek kde Hobit Pánu prstenů předcházel a navíc to nebylo tak do očí bijící, ale u tohohle filmu je to vidět na první pohled. Na stranu druhou ale Středozem ztratila to hlavní. Kouzlo. Tohle se fakt těžko vysvětluje protože je to hlavně subjektivní pocit ale myslim že to spousta lidí moc dobře chápe. Prostě mi připadá že fakt všechno šlo k horšímu. Všechny postavy působí tentokrát tak nějak hrozně uměle (ano i Gandalf, ale hlavně třeba Saruman nebo Elrond), je to celý dost nevyrovnaný, chvíli temný, chvíli rádoby hrozně vtipný (čau Radageste, ty nejhorší postavo všech dob), snad úplně všechno je CGI (proč se táhli až na Nový Zéland, když většina scén je stejně green screen?) a korunu tomu nasazuje ten příšerný znásilněníhodný nápad udělat z tenoučký pohádkový knížky tři tříhodinový filmy což má za následek to že se v Neočekávaný cestě vlastně nic nestalo. Prostě asi největší filmový zklamání v mým životě. A proč sem tomu teda dal tři hvězdy? Protože to neni vůbec špatný film, jenom měla asi tak tisíckrát větší potenciál. Jo a Bilbo je parádní.

plakát

Pan Dubínek (1995) (seriál) 

Jestli máš kamení, či v botě trápínek, pak víš že ti pomůže jen Dubínek.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Já teda tak nadšenej nejsem (90% WTF!). Komiksu sem se zase jako obvykle ani nedotkl a tak se do toho filmu šel jen se znalostí traileru. Cením Marvel za to jak propojuje všechny svoje filmy a tohle ten velký příběh posunulo opět o trochu dál a navnadilo na další film (palec nahoru). Co se týče samotných Strážců tak komediální stránka je zvládnutá dokonale. Takhle sem se nezasmál ani u mnoha primárně komediálních filmů. Ono si o to složení týmu přímo říká a jejich vtipná nesourodost je vytěžena na maximum. Problém ale mám s tou vážnější stránkou příběhu. Záporák je totálně bez nápadu (možná ještě horší než Malekith) a jediný co mě u něj zajímalo bylo kdy už umře. Akce je sice barevná s svižná ale na to že bojují Stromy a Mývalové tak nějak bez nápadu. Nikdy sem si neřekl: "Tohle bylo skvělý!". Taky už mi docela vadilo CGI (nikdy bych nevěřil že to řeknu). Bylo totiž uplně všude a bylo moc vidět. Strážci Galaxie jsou zkrátka pohodový film ale v žádném případě to není nic světoborného.

plakát

Megamysl (2010) 

Spojení klasicky dokonalé Dreamworks animace, hudby jako by vypadla z repertoáru Rádia Beat a převrácení všech filmových klišé naruby. To je Magamysl. Vtipné, svižné, ne moc dlouhé a hlavně úžasně originální. Přes všechna doporučení jsem byl velice překvapen.