Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Zabiják & bodyguard (2017) 

Super akční komedie. Ryan a Samuel, oba na jedničku a zaslouženě obsazeni. Člověka drží film od začátku do konce, zasměje se, příjemný konec. Určitě stojí za to se podívat. Hlavně i krásné uličky Amsterdamu, které moc ve filmech vidět nejsou potěší.

plakát

Coco (2017) 

Jednoznačně nejlepší animák všech dob. Příběh úplně neskutečný, krásně natočené. Nemám co dodat, rozhodně 5*****

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Hledá se Dory dokonale udrželo laťku prvního dílu. Příběh prostě krásně pokračuje a je stejně vtipný jako předchozí. Určitě stojí za zkouknutí.

plakát

Aliance (2016) 

Po nadšení z prvního dílu a smíšených pocitů z druhého dílu, který už byl bohužel slabší musím třetí díl ohodnotit bohužel jen 1*. Děj naprosto o ničem a některé scény byly už opravdu přehnané až k smíchu. Po pravdě musím říct, že takhle strašný film jsem neviděla už dlouho. 1* je jen za Thea Jamese a Shailene Woodley.

plakát

Pod jednou střechou (2010) 

Taková ta klasická komedie, která rozhodně nikoho neurazí :)

plakát

Ledové království (2013) 

Budu hodnotit za animáky a proto musím dát ***** :) U této pohádky se opravdu zabaví celá rodina. Najde si diváky u těch, kteří mají rádi pohádkové příběhy, romantiku, srandu, písničky. Já osobně jsem si ji zamilovala. Nejvíc fanoušku získá nejspíš sněhulák Olaf, který každé slovo co ze své pusy vypustí je perla. Krása ledového království, šatů a vlasů Elsy, kráných písní, které doprovázejí celou pohádku, vtipného Olafa........ANO tato disneyovka opravdu stojí za to! :)

plakát

Jedna za všechny (2014) 

Tento zábavný film potěší spíše dámské osazenstvo, ale myslím, že si najde i spousty mužských diváků. Spojením manželky a dvou milenek vzniká vtipné trio a rozhodnou se pro změnu uškodit tomu, kdo uškodil předtím všem třem. Film je ideální pro nedělní odpoledne kdy si chcete odpočinout a zároveň se pobavit. Za mne **** a doporučuji ;)

plakát

Divergence (2014) 

Vhledem k tomu, že jsem velkou fanynkou Hunger Games, po shlédnutí Divergence jsem nadšená a už teď se nemůžu dočkat dalšího dílu. Film je úžasně akční, takže se u něj rozhodně nudit nebudete. Příběh je zase trochu o něco jiný, tím pádem je to pro nás něco nového a podle mého i zajímavého. Ve filmu se potkáme s akčními scénami, napětím, dramatem, nezapomeňme samozřejmě na romantiku. 5 frakcí je vymyšleno výborně a celkově akční scény mi přijdou velice dobře zpracované. Za mne rozhodně velké ANO, tento film rozhodně stojí za zkouknutí, proto dávám **** ;)

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Podle mého krásně zpracovaný film mixu dramatu a romantiky, přičemž v obou je tak akorát. Já jako čtenářka knihy musím uznat, že jsem s filmem byla velmi spokojena, vzhledem k tomu, že má film ke knize velmi blízko. Od začátku až do konce se člověk nenudí, film je stále živý, často se i zasmějete. Ve filmu je několikrát použit i černý humor. Ke konci možná i slzičku uroníte, ale z kina odcházíte s dobrým pocitem, protože film je podle mého velmi povedený. Za mne **** a mohu jen a jen doporučit. ;)