Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (212)

plakát

Asteroid City (2023) 

Tak tohle mě nesedlo.. Nedokoukano.

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Bylo by to docela fajn, kdyby celé oddělění kriminálky (až na docenta) nepůsobilo jako banda idiotů. Zbytečně. Padouch by mohl být dostatečně dobrý na dobré kriminalisty, ale obojí bylo bohužel odfláknuté.

plakát

Hypnotik (2023) 

Pokud se člověk povznese nad hlavní myšlenku, tedy přizná, že by to asi tak nějak šlo a to i když je to vyeskalované na maximum (projekt domino), tak je to docela dobře koukatelné.. No a naopak. V porovnání např. s Nolanem je ten rezdíl, že tam to je na první dobrou uvěřitelné ať je to cokoliv.

plakát

Ostrov (2023) 

Ač je ze začátku jasné jak to všecko bude, tak se na to dá celkem koukat.

plakát

The Covenant (2023) 

V době plné válek fakt zážitek.

plakát

Zabiják (2023) 

Trochu mi to připomínalo Dextera a jeho kodex. A bavilo mě to.

plakát

Zlatá labuť (2023) (seriál) 

Celkem slušný seriál, který ale brutálně degradují dvě hlavní postavy. Ty jsou tak špatně napsaný, že mě v průběhu času víc a víc vadí. Vypustit jejich dialogy, tak je to o dvě hvězdy lepší. A celkově je to vlastně dost celé naivní.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Bylo by to skoro i na plnej počet, protože mě to v podstatě celou dobu bavilo. A to je důležitý. Až na pár berliček v ději to dávalo i tak nějak smysl. Jinak ale příběh slabší než první díl. Spíš jsem to vnímal jako audiovizuální epos s důrazem na rodinu a přírodu. Což je vlastně v pohodě. I když animace občas pokulhávala. Ale i tak sem fandil modrejm a lidi mě samozřejmě štvali.