Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (160)

plakát

Star Trek: Podivné nové světy (2022) (seriál) 

Zklamání…Po nekolika dílech první rady žádná sláva… uvidím jak se to rozjede-nebo taky ne. Obsazení ženské části mi nesedí, dialogy jsou nekdy na úrovni pubertální mládeže a ne posádky lode Federace.  Zápletky často infantilní nebo taky ukradené. Je jasné, že není lehké prijít s nečím originálním, ale rádoby psychologické rozebíraní vetšiny postav a vztahů je taky šlápnutím vedle. Viz ne moc sympaticky doktor M'Benga a jeho virtuální dcera nebo úplne zbytečná část Elysejské království.

plakát

Star Trek: Podivné nové světy - Podivné nové světy (2022) (epizoda) 

Po nekolika dílech žádná sláva… uvidím jak se to rozjede-nebo taky ne. Obsazení ženské části mi nesedí, dialogy jsou nekdy na úrovni pubertální mládeže a ne posádky lode Federace.  Zápletky často infantilní nebo taky ukradené. Je jasné, že není lehké prijít s nečím originálním, ale rádoby psychologické rozebíraní vetšiny postav a vztahů je šlápnutím vedle. Viz ne moc sympaticky doktor M'Benga a jeho virtuální dcera atd.

plakát

Třináct životů (2022) 

Vynikající po všech stránkách-bez zbytečného patosu, kterym americké filmy jinak oplývají. Když to bylo ve zprávách tak to tenkrát vyznelo jako celkem obyčejná záchranná akce. Tady detailne a vecne podaná skutečná náročnost jak po fyzické tak i po psychické stránce. Klobouk dolu - perfektne zvládnuté i herecké vykony.

plakát

Božena - Epizoda 2 (2021) (epizoda) 

Božka se nam zatim nejak vic venuje sexu nez psani.

plakát

Michal David - žít tak, jak se má (2021) (TV film) 

Jeho hudba nikdy nebyla, není a nebude můj šálek kávy....  zjevně je v jeho genech něco ze života světských předků a náchylnost k lidovým odrhovačkám. Mrhat takovým talentem kvůli prachům a světské slávě je trestuhodné. V budoucím životě bude určitě za trest sádrovým zahradním trpaslíkem. Myslím, že už teď - i přes vychloubání v něm jako v muzikantovi hlodá pochybnost o zvoleném směru kariéry. Ale dokument dobrý.

plakát

Vigil (2021) (seriál) 

Bohužel dost zdlouhavé a lesbicko-psychologické vsuvky jsou rušivé a seriálu spíš škodí. Nesedela mi Suranne Jones.

plakát

Barvy Číny (2020) (seriál) 

Moc hezky zpracovaný dokument

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Všechny díly nečekaně strhující a poutavé - což je překvapivé s ohledem na děj odehrávajícího se převážně na šachových turnajích. Skvělá režie, obsazení, kostýmy, skladby....