Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (256)

plakát

Zabiják (2023) 

Bohužel taková horší varianta Johna Wicka. Bez mrtvýho psa a s minimem stříleček i rvaček. Michaela Fassbendera mám moc ráda, ale tady vypadal jak seschlá švestka a hrál jak náměsíčnej. A ještě ty voice overy. 🙈Nuda prostě.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Neuvěřitelně zdlouhavá kravina, u který se ani v závěru nedozvíte vo co go. Normálně nespoileruju, ale chci vám ušetřit čas.

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Musím říct, že i když se příběh ženě dopředu rychlostí blesku, chvílema nestíháte děj, akce střídá reakci, takže nemáte moc času přemýšlet co, proč a jak, ani chvíli jsem se nenudila. A to je přesně to, co od takovýho filmu čekám. Hodně dobrý, jako vždy.

plakát

Nic ve zlým (2023) 

Jennifer Lawrence je moje nejoblíbenější herečka! Čekala jsem vtipnou komedii, i když z ukázek její protějšek vypadal jako neskutečný ucho. Dostala jsem trapárnu nejvyššího kalibru, Prci prci prcičky jsou proti tomu umělecký dílo. Dialogy trapný, děj trapnej, Jennifer trapná. Ten mladej byl ok, protože sice byl ucho, ale hrál to dobře. Výsledek neskutečný zklamání. To prostě nebylo vtipný, ani zábavný, ani romantický. Nicméně Jennifer Lawrence je stále moje nejoblíbenější herečka, i když tady klesla tak hluboko, že ukázala bobra. Možná TP mladší ročníky osloví. Chjo.

plakát

Seminář (2023) 

Parta obyčejných, životem znavených spolupracovníků vyrazí do chatové osady v lese na team building. What could go wrong, říkáte si. Společné aktivity, jeden machírek, jeden vlezdoprdel, šilená vrchní aktiviska, prudící dědek, věčně hulící ala učitelka, labilní rebelka, brejlatej sympaťák, bábuška a jedna ségra Nšoči, prostě squadra a k tomu chlápek v masce, připravenej vraždit a výjimečně k tomu má i důvod. Je to trapný, je to krvák, ale je to taky vtipný a vlastně mně to dost bavilo. Překvapivě.

plakát

Beckham (2023) (seriál) 

V letech 97/98 jsem rok a půl žila v Anglii a naprosto jasně si vybavuju, jaká byl Beckham vycházející hvězda a jak ho všichni milovali a uctívali, jak plnil stránky novin fotkami s Victorií, oba mladí, nádherní, úspěšní, zamilovaní. A úplně jsem zapomněla na ten pád po MS, jak se ze dne na den stal nejnenáviděnějším mužem v Anglii. Protože tak to bylo, oni ho nenáviděli k smrti. To mi ten dokument oživil především a nechápu jak to vůbec zvládli jako dvojice, jak to on osobně zvládl. Musím říct, že v mých očích tím hodně stoupl, mohl skončit na drogách někde v bordelu a umřít s koksem u nosu. Rodina pro něj byla vždycky nejvíc a to respektuju, svoje děti vychovali dobře a je vidět, že mají krásnej vztah. Celej ten dokument je fakt hezky udělanej, i když na konci už to trochu drhne, stejně je to na 5*. Já dokumenty obecně nesnáším a tady jsem milovala každou minutu a chtěla jsem, aby to bylo delší.

plakát

Ještěr (2023) 

Nechala jsem se nalákat zdejším vysokým hodnocením a popravdě jsem měla problém to dokoukat. Táhne se to jak týden před výplatou, příběh je překombinovaný a v závěru se orientuje jen ten, kdo neupadl ani na vteřinu do mikrospánku. A Benicio někde po cestě ztratil veškerý charisma co kdy měl. Bohužel. Miluju tenhle žánr, ale byla to hrozně natahovaná nuda. Btw ta hadí kůže na začátku tam byla proč? 🙈

plakát

7500 (2019) 

Tenhle typ filmů miluju, ale byla to šílená nuda. Nejvíc mě rozčilovalo, když hlavní postava furt dokola opakovala stejný věty. "Polož ten nůž. Prosím polož ten nůž. Polož ten nůž. Polož ho prosím." Tvl já bych ho zabila sama. Jestli si chcete spravit chuť, doporučuju 6.dílnou minisérii Únos letadla s Idrisem Elbou. Podobná situace, úplně jinej level, budete napnutý jako kšandy od začátku do konce! Rozhodovala jsem se mezi 2 a 3*,ale bohužel mám čerstvě to srovnání, takže 2*.

plakát

Únos letadla (2023) (seriál) 

Kdybych mohla dát 6*,tak bez mrknutí oka. Tam nebyl jedinej slabej díl. Napínavý od začátku do konce! Idris Elba vynikající. Jediný co mě mrzí, že je konec.

plakát

65 (2023) 

Šílená nuda.