Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (39)

plakát

Heavy Trip (2018) 

Musím říct, že přesně takovou komedii jsem dlouho vyhledával. Ačkoliv moje oblast zájmu se točí spíše okolo kapel typu Avantasia, či Powerwolf, tak i mě tato komedie dokázala pobavit, jelikož se mi líbilo nejvíc to, že metal nepropagují typickým způsobem Metallicou, či Linkin Park, ale ukázala jiné kapely typu Canibal Corpse, Sodom (hlavně na tričkách), jelikož to působí opravdu přirozenějším dojmem než výše zmíněným mainstreamové kapely, i když uznávám, že ne každá metalová kapela má tendenci vykopávat rakve 😂😂

plakát

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze (2017) 

Myslím, že výměna herců měla proběhnout maximálně u Grega, Mannyho a Rowleyho, u těch bych to pochopil. Rodiče a Rodrick mohli být hrání původními herci. Jinak příběh nebyl až tak tragický, ale bohužel za nevhodné obsazení herců hlavně u Rodricka jsem tu jednu hvězdu ztrhnout musel.

plakát

Já, padouch 3 (2017) 

Do kina jsem šel jen proto, abych dodržel tradici, jelikož jsem navštívil zatím každý díl. Čekal jsem, že to bude jak u jiných filmů, že další pokračování (navíc vždy 2 roky po sobě) bude znamenat, že tento díl bude bez humoru a na sílu, ale rozhodně jsem rád, že jsem se mýlil. Tento díl sice rozhodně nemá na předchozí díly, ale určitě neznamená, že se na něj nedá dívat.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Abych byl upřímný od tohoto filmu jsem od dílu "Síla se probouzí" čekal míň. Ovšem jsem rád, že jsem se mýlil. Několik překvapivých momentů a mírné prohloubení do mysli síly a příběhu, který narozdíl od předchozí dílu úplně nekopíroval minulé. Celkově za to je vidět, že děj trochu nabírá na obrátkách a jsem zvědav jak na něj návaže závěrečný díl této trilogie.

plakát

Star Wars Povstalci - Dvě slunce (2017) (epizoda) 

Bohužel velmi nepovedený konec postavy Maula. Namísto toho, abychom viděli nádherný souboj Obi-Wana a Maula, vidíme zbytečné, zdlouhavé, putování Ezry (který byl pro tento díl i docela zbytečný). Je hezké, že tvůrci nechali Maula zemřít v rukou Obi-Wana (namísto třeba císaře či Vadera, protože v Klonových válkách zabil jeho milenku Satin), ale velká škoda, že souboj ukončila změna techniky, a tím pádem jen jedním seknutím. Kdyby raději tuto epizodu natáhly do dvou dílů (namísto nesmyslné epizody Double Agent Droid, která byla zbytečná), mohla to být epizoda klidně i na 5 hvězdiček.

plakát

Šmoulové: Zapomenutá vesnice (2017) 

Tohle bylo rozhodně lepší než předchozí dva díly. Sice to nedosahuje kvality původnímu seriálu, který do dnes zbožňuji, ale dalo se to vydržet. Co mi docela vadí, že tvůrci neangažovali ze seriálu původní postavy jako například Šmoulíček (který se tam mohl mihnout), Kutil (který byl jednou z nejdůležitějších postav ze seriálu) a nebo se mohla klidně nějak připomenout i Sašetka a ostatní Šmoulata.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Příběh hodně zajímavý a konečně vánoční pohádka na čt 1, kterou jsem si mohl užít. Byl bych ochotný i dát 4 hvězdičky, bohužel jednou hvězdičku jsem musel strhnout kvůli Gabriele Osvaldové, která mě rozčilovala už v 1. díle a připomínala protivnou učitelku ze základní školy a pro tyto filmy se vůbec nehodila a Vojtěcha Dyka, který se mi ovšem jako herec nehodil nikde a naštěstí zde tenhle film nezničil (i když na jeho roli mohli obsadit někoho jiného, protože ve většině filmech působí opravdu jako namyšlený fracek).

plakát

Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016) 

Tento díl je rozhodně nejslabší díl z celé série "Doby ledové". Je docela vidět, že tvůrcům dochází nápady. Nechápu proč do takového animovaného filmu vkládali téma "výročí svatby/setkání" tyto části mi připadají kolikrát i trapné, nezáživné a zbytečné, když znám spoustu lidí co naprosto toto ignorují. Hodně zklamal Scrat, tentokrát mi kolikrát přišlo, že ta veverka je tam na obtíž, protože dost scén bylo zbytečně nudných. Dále nechápu proč tvůrci přidávali postavu Juliana, který mi přišel, že ději hodně přitížil a to nebudu vůbec zmiňovat Geotopii. Celkově už doufám, že další pokračování Doby ledové nebude, jelikož si osobně myslím, že 4 díl byl konečná hranice.