Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Wind River (2017) 

Film není špatný, ale taky není nijak moc zvláštní. Scénař je celkem hodně jednoduchý až se může zdát i hloupý. Ve skutečnosti se mi nezdá, že by došlo k tak primitivní zápletce kde jeden pitomec přijde s partou za kolegou, kde dojde k potyčce a znásilnění jeho holky. Mladá indiánka uteče a umrzne. Jejího přítele zabijí kolegové... Přijde mi, že by takto případ uzavřel nějaký hloupý šerif... Film je na motiv skutečné události, ale asi hodně upravený. Příroda pěkná a záběry celkem taky, ale jinak vám to nic nedá.

plakát

Mé druhé já (2007) 

Ten film je neskutečně skvěle zpracovaný. Detaily bijícího srdce, pocity atp. no skvělé!

plakát

Zhasni a zemřeš (2016) 

Podle mě jde o hodně slabý film. Má jen perfektně zpracovaný trailer, ale jinak slabota. Příběh, který je tuctový a bez úplného vysvětlení a závěrečné řešení, kdy si matka vystřelí mozek z hlavy, je fakt blbost.

plakát

Do neznáma (2016) 

Bylo by to možná zajímavé a člověk čeká, jak to dopadne..... Jen škoda, že když se dostaví závěr, tak po přistání na Marsu se ani nedozvíte, zda kapitán nalezne modul se zásobami, který tam měl být již připraven a tolik řešenou vodu! Jen tak, aby si aspoň prodloužil život, když už tedy téměř celou cestu v lodi zápasil s nedostatkem vody. Na to tvůrci nějak nemysleli....

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

Velmi dobrý film, který zaujme přednostně diváka, který rád sleduje letecké katastrofy. Herecké výkony jsou skvělé a informace, které se divák z filmu dozví, jsou velmi zajímavé. Celkový tlak na pilota, který zachránil všechny pasažéry je až neskutečně Tomem dobře ztvárněný. Kdo má rád město New York, tak si tam jako já najde své. Záběry jsou skvělé a stojí za to se podívat. Zvuk super!

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

SW sleduji od kluka a úpřimně tohle je snad nejnudnější díl. Efekty, které se kopírují od předchozích vydání..... děj je jednoduchý a občas jsem se v kině nudil. Myšlenka námětu je opakující se..., žádné překvápko nebo situace, která by diváka vedla k zamyšlení. Je to hodně ubohý a v 3D o ničem. Dost mě to zklamalo. Možná dobrý film pro 12 leté dítě, které rádo hraje střílečky bez nutnosti přemýšlet o příběhu.

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

Film o finanční krizi je zajímavý, ale některé termíny jsou pro obyčejného diváka, který se běžně nepohybuje ve finanční oblasti poněkud neznámé. Myslím si, že i americký občan musí v tom mít tak trochu hokej, který název firmy patří bance a který investiční společnosti. Pokud se český divák třeba neorientuje ve finanční oblasti nebo neobchoduje na finančích trzích, tak tápe.