Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (102)

plakát

Láska nebo přátelství: Svatební koordinátor (2023) 

Totální kýč, dělající z Keni Californii s problémy milionářů. Nezajímavý problémy milostných trojúhelníků a investorů řešené v prostorách nejdražších vil, hotelů a golfových hřišť. V devadesátkách by to ještě fungovalo, ale teď?

plakát

Stranger Things - Kapitola devátá: Hon na Vecnu (2022) (epizoda) 

Spíš 2* a jedna ze soucitu a obliby seriálu. Jinak jsem docela zklamán. Dějových linek tolik, že se v tom už jeden ztrácí. To přeskakování pak zabíjí atmosféru. Samotný boj je taky celkem nuda a vůbec nechápu, když tam všichni vědí, že oheň je řešení, proč nejsou všichni včetně Dustina s Eddiem vybavení jak kdyby pořádali koncert Rammstein? Metalový koncert byl sice fajn, ale epicky jsem to moc necítil. Ta smrt byla tak blbá, že to v kontextu všech náhod seriálu bilo do očí. A ten konec? Vážně tu kaši musí nastavovat až tolik?

plakát

Z Hranic okolo hranic (2022) 

Tohle mě fakt nebavilo. Když už to pojmenuju takhle, tak očekávám trochu zajímavé cesty a míst. Prostě výlet se spoustou oprav, který se pokusili monetizovat s kámoši po cestě. Odfláknutá trasa, kdy jsou hned v Telči pak hned v Krumlově a najednou ve Varech a ještě končí v Praze. To je fakt "okolo hranic".

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Bavilo mě to, tím bych to asi shrnul. Je třeba poslat logiku na dovolenou a nechat se vést. Chvílema jsem si to užíval, chvílema jsem si říkal, že tohle už je fakt přitažený za vlasy. Ale když akceptuju pravidla filmu, tak myšlenka oživlého NPC se mi vlastně líbí i jeho interakce s dalšími hráči. SPOILER Dějová linka v reálném světě byla ok dokud nedošlo na mlácení serverů sekerou, to už jsem si říkal, že jim fakt došly nápady

plakát

MOST! - Epizoda 8 (2019) (epizoda) 

Takže sedmý díl nastaví akční děj a osmička to všechno uhladí? Tenhle díl byl dějově těžké zklamání. Sice hlášek a vtipů tam bylo víc než v díle předchozím, ale proč to muselo být tak prázdný. Luďana poslali do abnormálních nížin, cikány a plešky zas do abnormálních výšin. Šlo vymyslet asi kopec lepších i veselých zakončení, než tak prázdný happy end.

plakát

Na nože (2019) 

Asi bych to nenazval satirickou komedií, humor je tu dávkován tak nějak něžně, nenápadně a chytře. Za břicho se nepopadáte, ale myslím, že je to jen dobře. Vsadit rodinu staroanglického aristokratického střihu do novodobých USA plných těch fastfoodů, twitterů a Trumpů a nasadit na ni Craiga, kterému vede ruku duch Agáty Christie, to je koktejl, který neuvěřitelně zafungoval. Dá se tam leccos zkritizovat, ale já si to užíval čím dál víc.

plakát

Stranger Things - Season 3 (2019) (série) 

SPOILER POSTESK! I miss upside down. Třetí série je prostě jiná. Začátek mysteriózní blízce k první sérii, zlo je nyní mnohem povrchovější a viditelnější. Vztahové linky jsou delší a rozvleklejší a už to celé nevzniká "odnikud", ale i nepřítele známe. Užil jsem si to a přesto mám pocit, že to je prostě něco jiného než to bylo dřív

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Dávám 2* jen za to, že jsem byl schopen to dokoukat. Jinak tohle je diváci hrozná bída i když člověk nezná předlohy. A čím víc se dozví, tím horší to je. 8. díl je zaručeně nejhorší finále ever, 7 dílů politikaření vyvrcholí naprosto nesouvisející zápletkou, která má jediný parametr, že v tom je hodně krve. Postavy jsou nesymaptické skoro všechny, seriál se postará o to, aby si je divák moc neoblíbil. Tohle je zklamání

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Je to epický, hudebně nadupaný snímek, při kterém občas člověk má husinu nebo dámy slzy na krajíčku. Ale soundtrack to táhne víc, než jsem čekal. Jak jsou pasáže o kapele, je to parádní, přesně co si představuju a jak vznikalo to co známe dnes. Jak je tam sám pozdější Freddie, upadá to, natahuje se to, ztrácí to tempo a je to vlastně úplně jiný film. Takže 4* hlavně za tu první polovinu a všechny koncerty

plakát

Zelená kniha (2018) 

To je hodně kochací film. Atmosféra amerických šedesátek se vším dobrým i špatným, řemeslně dobrá práce designu i hudby. Film ale není pro příznivce velkých akcí, je to jen taková projížďka po Americe s drobnými neduhy, které tehdy přicházely. Přes to stojí za shlédnutí a užijete si ho a i přes drobné nesympatie si tam zamilujete nakonec všechny.