Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (338)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kapku lepší než druhá, kapku horší než první série. Já jsem nadmíru spokojenej. ST jsem nikdy nevnímal jako horror který by měl nějak děsit, takže mi (narozdíl od zástupu chudáků kterým to trhá žíly) vůbec nevadí, že se to tentokrát nese v odlehčenějším duchu (vždyť na té cestě k "dospělosti" je nadhled a humor naprosto zásadní).. Děcka znatelně povyrostla a v nestálé chemické nerovnováze to s nimi tříská ze strany na stranu. To dává tvůrcům novou možnost znovu zabrnkat na strunu ve které jsou ST nejsilnější a díky které v první sérii vyrazili dech celému televiznímu světu.. Tou strunou je odkrývání křehkosti uvnitř postav a křehkosti jejich vzájemných pout... Mě osobně na ST vždycky násobně více bavilo sledovat křehké nuance přátelství, rodinných vazeb, atd..sledovat jak se parta adolescentů rozhodne vrhnout se do neznáma navzdory rodičům či vládě, čistě jen na základě křehce nejasného pocitu, že je to správné. V druhé sérii toto trošku chybělo a bylo to znát. Rozšiřovala se mythologie, celé to bylo epičtější a propletenec postav se více utáhnul, ale objevování té křehké substance tam bylo jen pomálu. To třetí série už je jiná pohádka. Puberta se zde manifestuje (díkybohu) přesně na té hraně mezi totální trapností a úsměvnou roztomilostí. Do křehkosti přátelství se vtírají nové touhy. Některé postavy mají možnost posunout se značně vpřed/vyrůst (speciálně Steve v tandemu s Robin -a nepravděpodobném buddyvztahu s Dustinem- se zde nenápadně ale poměrně zásadně posouvá blíž k dospělosti..). Dospěláci, pod tou maskou zodpovědnosti a síly, odhalují vlastně jen o trošku zkušenější a odrostlejší děti.... Prostě, najednou to tam (z mého pohledu) zase je. Není to taková smršť mixu sentimentu, dojetí a nadšení jako poprvé(pochopitelně, člověk už tomu dechberoucímu světu přivyknul) , ale ta vibrace, která mi sepíná šimrání v břiše, tam prostě je..... Osobně mě jen trošku otravovaly akční pasáže a mám dost obavy z toho příliš otevřeného konce který slibuje další ždímání dolarů a rozmělňování té televizní magie až na sračku :/ ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranger Things svojou treťou sériou opäť nesklamalo, aj keď už sa nám tu neobjavujú starí známi Demogorgoni. Celá séria odsýpa veľmi dobre, nesie sa v pohodovom, príjemnom duchu a podľa mňa nemala ani jednu slabšiu epizódu. Znovu som musel 8 častí čakať na to, ako bude vyzerať finálne monštrum - a tak sa mi to aj páči! Bože, a ten koniec s Neverending Story, to bola absolútna bomba! Som zvedavý, čo prinesie nasledujúca štvrtá séria... ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. séria - 80%. Zatiaľ najslabšia séria, no stále slušná zábava, ktorá ma niekoľko dobrých scén. A bohužiaľ aj tých zlých. Kladné body pripisujem znova fajn dobre napísaným postavám, zaujímavému príbehu, výborným vypalovačkám a aj tej akcii. Veľké mínus je tu pomalý začiatok, kde sa moc toho nedeje a hlavne absencia hororu, ktorá sa dosť vytráca oproti predošlým sériám a to hlavne preto, že nastupujú na scénu vtipne scény. A nie sú zle, akurát v daný moment, keď človek čaká napínavú scénu dostanú hlavný protagonisti od scenáru zásobníkov vtipov a hlavne rýchlo kurz všetkého potrebného. V prvých dvoch sériách som nad tým dokazal prižmúriť oko, že malý smradi zastavia vesmírne zlo a nejako mi to vyložene nevadilo, pretože to nebolo prehnané. Tu dostavajú viac priestoru v akcii a to už je niekedy cez čiaru. Ale netyká sa to len ich, ale asi všetkých postav, pretože aj keď nikto nič také pred tým nerobil, nie je problém ísť do tajného komplexu, ktorý je plný vojakov a len tak sa tam prechádzať, vykecavať sa tam alebo ísť poľahky priamo do riadiaceho centra. Je tu viac takýchto blbostí, ako v predošlých dvoch sériách do hromady (napr. kam sa vytratili všetci ruskí vojaci zo základne, keď tam prišla americká armáda?). Tretia séria pracuje s viacerými žánrami naraz a nie vždy to funguje, no ako celok ma to stále baví. P.S.: nezabudni na scénu za titulkami, ktorá je v poslednej epizóde. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuveriteľná spokojnosť. Vtipné, funkčné a atmosférické. Na konci dokonca správne emotívne. Stranger Things sú s každou sériou lepšie a lepšie. Zbožňujem tých hrdinov. Držím im veľmi palce. Zároveň som rád ako sa vyvíjajú. Ako dospievajú. Ako si uvedomujú určité veci. Dufferovci spravili jednu z najlepších televíznych záležitostí. Kvalita a nie kvantita. Hawkins je miesto kde sa rád vraciam a dúfam, že sa ešte pár krát vrátim. Za mňa plný počet. Neverending stoooryyyy!! 3.séria - 100% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série se povedla. Ano, ze začátku je to možná trošičku zdlouhavé, ale pak díl od dílu je to napínavější a vtipnější. Z dětí se najednou stávají puberťáci, takže se řeší nové problémy, hlavně láska. Zpívající scéna s Dustinem a Suzie bylo to nejlepší, co jsem letos v seriálu viděla, opravdu jsem si to užila. Moc se těším na závěrečnou sérii, jen doufám, že se to nebude až moc opakovat. ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Když je Eleven (Millie Bobby Brown) se zavázanýma očima v supermarketu, sedí přímo před mrazákem plným vaflí Eggo. Jde o odkaz na scény z 1. a 2. série, kde vafle Eggo hrají velkou roli. (Kacitr)
  • V úvodu zazní skladba „Stand Up And Meet Your Brother“ od Possum River. Po ní následuje „Neutron Dance“ od The Pointer Sisters. (Duoscop)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama