Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (862)

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Nepřekonatelná sci-fi klasika. Cokoliv jiného by tenhle film jen urazilo.

plakát

Návrat idiota (1999) 

Tak bohužel, Návrat idiota mě naprosto zklamal. Nepřesvědčivý výkon Lišky, kterému jsem jeho "blbost" fakt nežral (jeho uhlazená výslovnost a sofistikovaný pohled na svět byly doslova neuvěřitelné). Duo hlavních představitelek mi přišlo až přespříliš unuděných a já postrádal nejen od nich trochu života. Film neměl spád, žádnou pořádnou dějovou linii a já byl nesmírně rád, že už byl konec. Slabé tři hvězdy.

plakát

Láska je láska (1998) 

Jo, Jo, Jo tak tohle je trefa do černého. Zcela mimo Hollywood, zcela odproštěno od veškerých konvencí, dokonale natočené. Gratuluji především oběma mladým herečkám, jsou prostě úžasné!

plakát

Zběsilý útěk (2006) 

UUFFF! Super nářez se vším všudy. Parádička, která se nevidí každý den. Svižný příběh, drsná atmosféra, perfektní herci, zajímavá kamera - já nemám co dodat!

plakát

Magnolia (1999) 

Jak chutná hořkost magnólie poznáte po shlédnutí tohoto filmu, je opravdu hořká jako život sám. Cruise, Moore, Reilly - životní výkony!

plakát

Tváří v tvář (1997) 

Až na tu přemíru celého koloritu nejběžnějších filmových klišé, jde o silně nadprůměrný snímek, korunovaný zajímavou zápletkou a perfektně načasovanou Wooovskou atmosférou. John skóruje !!!

plakát

Beautiful Thing (1996) 

Nemám co bych dodal. Skvělý. Svižný místy velmi humorný příběh o lásce ve všech jejích podobách o předsudcích a o lidských povahách. Sice krátký o to víc však výstižný a komplexní. Oceňuji hlavně herecké obsazení, a rovněž dokonalý soundtrack. Vřele doporučuji !

plakát

Scary Movie 4 (2006) 

Sice jsem všechny parodované filmy viděl, ale asi ne pořádně, protože jsem nepochopil co mělo být jako vtipného. Nejslabší Zucker co znám. Ubohé, nudné a i když jen 83 minut trvající i tak táhlé a nezáživné. Konec filmu je pak naprostá kravina.

plakát

Štěstí (2005) 

Téměř dokonalé zfilmování deprese, marnosti a životního utrpení. Na české poměry geniální. Film nutí diváka hodně přemýšlet a to já můžu. Herecké obsazení je špičkové, i když na můj vkus už dost okoukané. I tak ale nejlepší film ČR za tento rok.

plakát

Hrabě Monte Cristo (2002) 

I přes přílišný sentiment a pár hluchých míst se mi film kupodivu dost líbil, nevím jak je to ani možné, ale i dnes ho mám pořád v hlavě. Lehce jsem se vžil do postav a duo Caviezel a Pearce mne to velmi ulehčili. Dobrý, nad mé očekávání velmi dobrý.