Reklama

Reklama

Scary Movie 4

  • USA Scary Movie 4 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co může být ještě neuctivější, vtipnější a děsivější než Scary Movie 3? Samozřejmě Scary Movie 4! Scénárista a režisér David Zucker se znovu sešel se scénáristy Craigem Mazinem a Jimem Abrahamsem, aby v tomto pokračování velmi úspěšné série opět posunul hranice komediálního žánru. Žádný blockbuster ani popkulturní ikona nejsou před jejich zběsilým humorem v bezpečí: oběťmi nemilosrdné parodie se stávají Válka světů, Nenávist, Vesnice, Hra o život, Million Dollar Baby, Zkrocená hora a celá řada dalších filmů... Tentokrát osud zavane naivní Cindy Campbellovou (Anna Faris), která se snaží budovat kariéru v oblasti péče o nemohoucí, do domu podivné staré paní (Cloris Leachman). Jako by nestačilo, že dům je ještě podivnější než ona obskurní důchodkyně a zjevně v něm straší, bydlí hned vedle skvěle vypadající kluk (Craig Bierko) a svět navíc sužuje akutní hrozba globální mimozemské invaze. Neohrožená hrdinka se však znovu vrhá do víru událostí a snaží se rozluštit hrůzné zprávy ze záhrobí, najít lásku na velmi zvláštních místech a zachránit svět před totální zkázou. Během hledání indicií, které mohou zachránit život nejen jí, ale i celému lidstvu, se setká s hrůznými leteckými katastrofami, pozoruhodnými nevidomými dívkami, vesnickými idioty, nedbale oblečenými rappery, psychotickými lidmi, kteří se připravují na přežití globální katastrofy, mimozemskými svěrači a dokonce i s populární televizní hvězdou Oprah! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo opravdu hodně marné. Jedna hvězdička za pár dobrých vtípků na začátku a za pár nečekaně solidních "napínavých" scén (dokonce jsem se i jednou leknul, to bych nečekal). No ale jinak je to ubohé až hrůza. Já fakt ty tvůrce nechápu. Jak to můžou natočit, když to není vůbec, ale vůbec vtipné. Rána do hlavy ať už úmyslná nebo náhodná s následným letem těla několik metrů mi už opravdu nepříjde vtipná. Navíc když se to ve filmu opakuje v každé druhé scéně. Ale to není všechno. I ostatní pokusy o rozesmání diváka končí neuvěřitelně hloupě a dementně. Ano, nebojím se to říct, je to prostě zábava pro dementy. Tomu se nemůže normální člověk smát. Samozřejmě že sem tam se vyloudí úsměv na tváři, ale v drtivé většině případů se mi chce jen vykřiknout "co to kurva je" a ze všeho nejradši bych to vypnul. Po zdařilé trojce přichází tenhle paskvil, který se hodně přibližuje nejmarnější parodii, co jsem kdy viděl - Disaster Movie. Věřím tomu, že příští díl bude lepší, protože liché díly Scary Movie zatím jednoznačně válcují ty sudé. 25% ()

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není žádná parodie - to je filmařsky splaškový plagiát, který si posbíral scény z několika nedávných blockbusterů a vytvořil z nich zapáchající kopku, nazývanou některými odvážnými film. Vtipné hlody jsou maximálně dva, jinak Scary Movie 4 budí spíš jen výsměch tím, jak mizerně je TO celé natočené a jak retardovaný scénář TO má. Sargofág se jmenovkou "filmová parodie" byl zaházen tunami hlíny. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Po hnusné dvojce, nebetyčně trapné trojce přichází další ubohoučká zábavička pro teenagery. To že na tom zapracoval bývalý mistr parodií Zucker je mi záhadou asi jako bermudský trojúhelník, bezoztyšné vykrádání filmů, absolutně žádná snaha o vlastní invenci, jen a jen drasticky poslepované scény tak, aby vznikl blábol z co nejvíce filmů. Výsledek? Přesně to, co jsme čekali od názvu Scary Movie. A člověk, kterej tomuhle dá 4* je barbar a nemá kousek soudnosti, ale zase to bylo lehce stravitelné, člověk u toho moc neusínal (i když někdy ano) a 2* dávám hlavně za závěrečnou parodii Toma "scientologickýho magora" Cruise! ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Zhulil som sa jak prasa a fajne si oddychol. Na jednotku to nema, dvojka bolo nieco strasne (zvlast hned po jednotke), trojku som vynechal, vcerajsok nelutujem. Asi 3x som sa rozrehotal (z casti preto ze som chcel, ale zase uplne nasilu to tiez nebolo), posmeskoval takmer cely cas a trapne to bolo len asi 1-2 krat. Slusne skore... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Výprava jak z české televizní inscenace, děsní herci, nulová zábavnost a naprosté dno kdysi velmi vtipného Davida Zuckera. Začátek ještě nevypadá zase až tak zle. Asi do páté minuty než-li "scénáristé" vymyslí rádoby tuze moc humorný způsob jak se zbavit Charlieho Sheena. V ten moment vám bude zcela jasné na jaké vlně se Scary Movie 4 poveze. Kdyby ten fekální buranský humor, alespoň fungoval, jenže zde není snad ani jeden byť pouze průměrný gag. Zlaté staré dobré parodie, ve kterých tvůrci chápali, že natočit znovu scénu z nějakého známého filmu obohacenou o nějaké to mlácení do hlavy prostě nestačí. A to nás čeká ještě pátý díl... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (23)

  • Díky úspěchu franšízy Scary Movie vznikají parodie také na další filmové žánry s podobnými názvy. Konkrétně je to Date Movie, alias Děsnej doják (2006), nebo Superhero Movie, alias Suprhrdina (2008). (imro)
  • Anna Faris (Cindy) prohlásila, že v tomto díle již nechtěla hrát, ale nemohla odmítnout honorář 1 000 000 amerických dolarů. (lyukassza)

Reklama

Reklama