Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (49)

plakát

P.S. Miluji Tě (2007) 

Nádherný sladký příběh. Mezi Gerardem a Hilary to velice jiskří, takže filmový vztah jsem jim teda ,,žrala" a velice mě dojímal.....Nezapomenutelná je zde i Lisa Kudrow jak si oťukává chlapy - Jste sám, aha tak nashle etc. :D:D příjemná oddychovka, která nikdy nezklame.

plakát

Dům u jezera (2006) 

Při prvním sledování jsem byla z těch časových liniíí trochu zmatená, ale po shlédnutí po druhé už jsem se mohla soustředit více na dějové linie, než na nádherné hluboké oči. Líbí se mi shledání dvojice Keanu a Sandra po letech po filmu Speed. Příběh je velmi dojemný, ukazuje na pouto lásky, pokud lidi zjistí, že jsou stvoření jeden pro druhého....a jdou si za svým i přes překážky jako je dlouhý čas. Co mi tam vadilo je umírající otec - vůbec se to do děje nehodilo a bylo to tam navíc a zbytečné. Jelikož se k sobě Keanu a Sandra velmi hodí, všechno jsem jim věřila.

plakát

Temný obraz (2006) 

No....docela hrůza...mnohem víc by mi to řeklo, kdyby to nebylo animované a ještě tak zvláštně...ani Keanu ani Wynona to tady teda nezachrání....zkoukla jsem z donucení do konce......škoda.

plakát

Constantine (2005) 

Co na filmu zaujme jsou především krásné efekty a ledově chladný výraz Keanu Reevese, který na něm působí hrozně přirozeně. Závislost na nikotinu je součástí filmu, jen se divím, že Keanuovi nebylo během natáčení z toho špatně, tahat jedno cigáro za druhým. Role mi k němu jde perfektně.

plakát

Cucák (2005) 

Celé je to zvláštní...zkouknuté do konce jen kvůli roli Keanu Reevese... jinak ujetý...Znovu už asi ne.

plakát

Ellie Parker (2005) odpad!

Pro mě ztráta času :( příbh o ničem, nezaujme, nenadchne....1 hvězda jen za bohužel mihnutí Keanu Reevese (hraje zde sám sebe se svou kapelou Dogstar), a musím říct, že trapná hláška byla - ,,Myslím, že se líbím Keanu Reevesovi" :D to mě pobavilo.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Tohle je droga. A ne a ne přestat. Bez chyby. Až na jedinou...a to, že se některé věci vůbec nevysvětlí - to se nepovedlo. Jinak luxusní herecké obsazení. Josh Holloway, Evangeline Lilly, Terry O'Quinn a Andrews a Emerson - špička!!!

plakát

Matrix Reloaded (2003) 

Reloaded je jiný než Matrix 1, zaujme už od začátku perfektními efekty které jsou samozřejmě opět nadčasové a o několik let dopředu. Více zde zaujme vztah mezi Neem a Trinity, již úvodní scéna ze Sionu je nepřekonatelná. Hudba (Fluke-Zion) :) Mnohem lepší než Revolutions.

plakát

Matrix Revolutions (2003) 

Nejslabší z celé trilogie, nicméně se zde vše aspoň rozuzlí. Druhá půlka již vtáhne do děje víc...Triky sice opět na vysoké úrovni..ale přišlo mi to jako honba za výhrou války a nic kromě toho. Takový silnější průměr.

plakát

Listopadová romance (2001) 

Nádherný příběh z obyčejného života..toto se prostě může stát každému a už to mě u filmu nejvíce zaujme....dokonalé herecké obsazení Keanu Reeves a Charlize Theron dokonale dokresluje smutný příběh...ukázka jak si lze také užívat života a ne pořád jen žít pracovním životem a nevážit si obyčejných věcí.....bohužel to člověku dojde až kdy je nemocný, a chce si užít poslední chvíle....no brečím pokaždé. I když nemusím romantické filmy ,tak tento mě stoprocentně dostal. Hudba taky 100%, soundtrack doporučuji. Kdybych mohla dát více hvězd, tak dám maximum. :)