Reklama

Reklama

Ellie Parker

Trailer

Obsahy(1)

Hollywood a slunná Kalifornie dodnes zůstávají snem mnoha začínajících herců a hereček, kteří právě sem přijíždějí dobýt svět zábavy a stát se filmovou hvězdou. Snímek Ellie Parkerová velmi realisticky a pravdivě zobrazuje osudy jednoho z adeptů herectví, kteří jsou ochotni pro naplnění svého snu učinit téměř cokoli. Film pobaví, ale také ukáže, že úspěch několika šťastných je vykoupen bezútěšným snažením mnoha jiných. Naomi Wattsová dokázala podat postavu Ellie Parkerové nejen s velkou dávkou realističnosti, ale i s komickou nadsázkou. (Febiofest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Argondia 

všechny recenze uživatele

Na mě až příliš zvláštní film o začínající, neúspěšné herečce, která nemá moc štěstí ani v soukromí a navíc funguje jako magnet na zádrhele a trapné situace. Vše sledujeme okem roztřesené, dokumentární kamery a protože je děj docela nevýrazný, tak se nám může zdát, že jsme u toho místo 95 minut tvrdli minimálně dvě hodiny. Jsou tu pasáže, ve kterých jsem se pobavila a zasmála, ale oproti nudnému zbytku jich je opravdu velice málo. Oceňuji Naomi, že si dokáže udělat srandu sama ze sebe, působí sympaticky, přirozeně a jako střelená smolařka byla roztomilá. Také hudba nebyla špatná. Přesto mám pocit, že s tímhle filmem šlápla trochu vedle. Keanu tu s kytarou a svým "jó, jó, díky" podal životní výkon. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Scott Coffey nikdy nebude nějak zajímavým filmařem, jeho nezávislé pojetí může někoho až vytáčet. Vytyčil si za cíl „realisticky“ ukázat, jak dnes vypadají nekonečné pohovory, vyčkávání na telefonát a podbízení se filmovým producentům. Za prchavým hollywoodským snem pospíchá Naomi Watts, která své postavě dodává komickou nadsázku, cynismus a hlavně se nebojí být nedokonalá. Chodník slávy na Hollywood Boulevard a Vine Street je zatraceně vzdálený, několik „pravdivých“ momentů se k nám přesto dostává. Ultralaciný kus vznikající na koleni, Keanu Reeves na obalech jen jako vábnička na diváky a skvostná Watts, která by už neměla jíst zmrzlinu. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Indie pocitovka o tápajúcej herečke a meste anjelov. Nepopieram že som sa miestami nudil, ani že som sa miestami zasmial. Je to realitické, neberie si to servítky na ústa a stojí to na Naomi Watts, ktorá zahrá naozaj úplne všetko. Tak trochu ako fiktívny denník herečky z prestávok v nakrúcaní Mulholland Dr.. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Musím se smát, když si vzpomenu, jak přebal láká na báječnou komedii z filmového prostředí s Naomi Wattsovou a Keanu Reevesem v hlavní roli. Směji se hlavně tomu "Keanu Reevesem v hlavní roli", protože ten je tam úhrnem tak půl minuty :-) a ještě to vypadá, že snad ani neví, že je se svou kapelou Dogstar vůbec snímán. Díky dokumentárnímu stylu tak nakonec vyznívá celý film, který si Wattsová a režisér Coffey (zároveň představitel Chrise - zmateného gaye) vyprodukovali jako hodně zvláštní domácí video jen tak pro radost. Třeba... nebo taky ne. V každém případě je zábavné sledovat etudy ze života začínající herečky, protože Wattsová bezesporu patří mezi ty lepší dneška, což děj filmu pokládá do zajímavého kontrastu. No, pro každého to věru není. 80% ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Dnešní lekci na téma Jak chutná neúspěch uvádí Naomi Watts. Je možné být šťastný A současně být herec? Nezávislý snímek z loňského Febia téhle otázce neuhýbá a vypráví až dokumentárním způsobem o strastech jedné bezvýznamné herečky v jednom dni jejího života. Maluje obrazy ze života hmyzu, který přežívá se šváby po oprýskaných obydlích, odkud toužebně pokukuje po chodníku slávy a roli v jakémkoli podřadném filmu s dobrým cateringem. 70% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Naomi Watts natočila scény k tomuto filmu v prestávkach pri natáčaní Kruhu 2. (Smok)
  • Naomi Watts a Scott Coffey robili ďalšie zábery počas celých piatich rokov. Divák staršie zábery od novších krásne rozozná podľa dĺžky vlasov hlavnej herečky. (Smok)

Reklama

Reklama