Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Opustit Las Vegas

Opustit Las Vegas (1995)

Chlast (opravdu extrémní množství chlastu), deprese, beznaděj a životní role Nicolase Cage, kterého při plnění posledního cíle, jenž si vytyčil, nedokáže nic zastavit.

Revizoři

Revizoři (2003)

Má maďarská srdcovka! Od komických scén pronásledování černých pasažérů, přes napínavé pátrání po tajemné postavě v kapuci, až k životnímu údělu Bulcsua a vlastně i části ostatních revizorů, pro něž se metro stalo peklem - místem, kam utekli před problémy reálného života " tam nahoře" a odkud jen stěží hledají cestu zpět. Vtipné, napínavé i k zamyšlení zároveň, jednoznačně za 5*.

Věčný svit neposkvrněné mysli

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004)

Pro mě s přehledem nejlepší romantický film. Velmi originální námět s parádním scénářem, zpracováním i hereckými výkony. Na první pokus je to takové rozpačité, nicméně s druhým (a vlastně každým dalším) shlédnutím jasně za pět. How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind. Each pray'r accepted, and each wish resign'd.

Shake Hands with the Devil

Shake Hands with the Devil (2007)

Zoufalá snaha jednoho muže zabránit rwandské genocidě, OSN navzdory. Kolosální selhání mezinárodního společenství, lidská tragédie nepředstavitelných rozměrů a smutný osud muže, který se snažil něco změnit a nikdy se plně nevzpamatoval z neúspěchu. Nic z toho by nemělo být zapomenuto.

Big Lebowski

Big Lebowski (1998)

Kultovní film se spoustou nezapomenutelných hlášek, který mě naučil pít White russian.