Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (625)

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Jednoduchý, ale krásný. Vystoupilo tam jen pár postav, jednoduchá zápletka, ale tím to bylo lepší...

plakát

Hitch: Lék pro moderního muže (2005) 

Jak ukázal film, tak je lásku potřeba trochu popostrčit. A taky je potřeba "být tím, co jste a nebýt tím, co nejste, jak tomu v mnoha případech je". (parafráze Wericha) Film jsem si neuvěřitelně užil. Fandil jsem všem "borcům" a zároveň se bavil scénami, které film obsahoval. Přestože se jednalo o komedii, tak se mi líbily scény, které nebyly "trapné" jako v dnešních nejen amerických komediích. A přidávám se ke golfistovi Will Smith vytahuje film do úplně jiných výšin.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Nejsilnější byla úvodní a poslední scéna, kde stříkají emoce a člověku naskakuje elektrizující husí kůže. Film byl plný Queenovských songů, rozhodnutí, šílících fanoušků, milostných i kamarádských příběhů a Freddieho Mercuryho. Každý člověk je jiný. Má jiné zájmy, profesi, vyznání, pohlaví,... Ale Freddie Mercury ty všechny lidi uměl spojit. Všichni se postavili na ten obrovský stadion a pustili se do dupání i tleskání v rytmu písně We Will Rock you. Bohužel nedokážu v tuhle chvíli film ohodnotit, tak dávám zatím 4 hvězdy než se na film kouknu znova.

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Na tomhle filmu se mi líbí, že je takový ČESKÝ. Opravdu jsem si připadal jako bych byl na návštěvě na vesnici u svých známých. Sice byl film jednoduchý, ale myslím si, že v mnoha oblastech velice výstižný.

plakát

Vodníkova princezna (2018) (TV film) 

Nedokážu hodnotit tu hlavní stránku a to je to, jestli je to dobře natočeno pro lidi neslyšící. Toho, že jsem to mohl zhlédnout, a ještě jsem k tomu měl zvuk, si moc cením. Jinak se mi pohádka líbila. Byla jednoduchá, ale vystihující.

plakát

O zakletém králi a odvážném Martinovi (2018) (TV film) 

Musím říci, že jsem byl zpočátku hodně skeptický, ale tím víc má tato pohádka zasloužené hodnocení. Na konci jsem byl dohnán k slzám a donucen k velké pochvale neotřelého nápadu. Kéž by bylo více takovýchto pohádek.

plakát

Největší showman (2017) 

Vždycky jsem si myslel, že filmy hodnotím na základě toho, jakou měly hudbu, kameru, herecké výkony a tak dále... Ale u tohoto filmu jsem zjistil, že to vše je jen zástěrka toho, jaký mám z filmu emocionální zážitek. Doteď jsem nezažil moc filmů, kdy jsem měl chuť tančit, smál se a zároveň mi tekly slzy. Tento film vše změnil.

plakát

Poslední nás zachrání (2015) 

Přiznám se, že hlavní co mě na tomto filmu upoutalo byla Malin Akerman. Zvládl bych se na ní koukat celý film i kdyby byl sebehorší. Tady ale musím uznat, že přestože to byla "parodie", tak jsem prožíval spoustu emocí. Byl jsem celý film napnutý a zažíval jsem i návaly smíchu či chvíle, které mě skoro dohnaly až k slzám. Určitě budu na film vzpomínat v dobrém.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Možná jsem měl až moc velká očekávání. Bohužel se nenaplnila a přestože přímo zklamaný nejsem, tak budu doufat, že mě další díl zaujme více. Samozřejmě tam bylo spoustu akčních scén, spoustu nostalgie a nechybělo tam ani trochu té síly. Kdyby ji tam však pan režisér dal o trochu více...

plakát

Riskantní podnik (1983) 

Je škoda, že tento film vidělo jen něco málo přes 1000 lidí, protože stojí za to. Vše, co potřebujete vědět, je to, že tam hraje charizmatický Tom Cruise, je tam úžasná hudba a zároveň je to film na úrovni (svým způsobem).