Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (172)

plakát

Marvels (2023) 

Režisérka filmu je slabá, nemá na takový počin. Brie Larson nejde věřit, že je superhrdinka, od CM působí krajně nesympaticky. V rozhovorech je její ego vyšší než samotného Thora. Tento film, ženská co to reříruje, 3 hlavní hrdinky, úděsná záporačka, trapného Samuela (už ho konečně někde zakopejte) a sračka je na světě.  Nia DaCosta by mohla režírovat reklamy na tampony, navíc prostě nemá.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Indiáni měli náčelnice, tak to jsou novoty, ale jen v hlavách šílených scénáristů. 165 cm měřící a 50 kilohramů vážící holčinka sejme vesmírného excelentního lovce ze sekyrkou na provazu, která popírá fyzikální zákony. Další zhovadilost, která se snaží nastolit, že všichni jsou stejní a dokáží divy a to bez ohledu a fyzikální zákonitosti... Ať žije rovnoprávnost.

plakát

Jak odpálit ropovod (2022) odpad!

Skupina mladych ekoteroristů se snaží odpílit ropovod, protože to je dobro......

plakát

Reacher - Season 2 (2023) (série) 

Tato série je podstatně slabší než ta první. Tisíc výstřelů padochů a netrefí (samopalem) ani stodolu. Naopak klaďas pistolkou trefí na 30 metrů mouchu do oka.  Ženská dostane X ran do xichtu pěstí od metrákového chlapa a nepohne se jí ani nalepená řasa.... Dokonalé jsou rány železnou tyčí, trubkou a dotyční řeknou tak teď jsi mě vážně nazlobil... Rana od té ženské pak naproti tomu složí i medvěda. Samozřejmě každý ví, že síla 50 kilové ženské je stejná jako u 100 kilového muže, protože platí rovnoprávnost a ne fyzika. K blití. Ale to tak, toršku, špetku reálna, alespoň nepatrně, nešlo by ?

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2024) (seriál) odpad!

Kvóty se musí plnit ať to stojí co to stojí. Sračka.

plakát

Napoleon (2023) 

Měl to být seriál, kde je čas vykreslit postavy, místa a události. Napoleonáv život se prostě nevejde do 158 minut. Klidne mohla být celá série o tažení do Ruska. Ten kdo má rád a zná historii musí být zklamán převelice. Ti jenž jsou generací tiktoku stejně nic o  Napoleonovi neví a bude to pro ně jako kniha, kterou čtou tři roky do půlky a pak to vzdají.

plakát

Eliška a Damián (2023) (seriál) odpad!

Sračka všech sraček. Nejhorší je smetana, ten její tragický výraz, který vždy nahodí přitom je naprosto mimo. Hold uplatňuje co má natrénováno při focení selfie. Tato ženská má tak vysoké sebevědomí, až to není možné, myslí si, že je nejlepší zpěvačka, redaktorka, moderátorka, novinářka, herečka. Ale te to nej namyšlená, arogantní sebestředá osoba, která na to prostě nemá..

plakát

Kluci z party (2020) odpad!

Bu.erantsky film o bu.erantech. Sračka.