Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (172)

plakát

Bullet Train (2022) 

Hola Guys! =') Tady se někdo moc, moc snažil o akční film šmrcnutej drama komedií a povedlo se to. Brad Pitt je zlatej! A naladění filmu si jeho typický herectví zaslouží. Fakt jen škoda...že to velký osudový drama nevyznělo tak, jak bylo zamýšleno. Ale to je jen malá střela vedle oproti těm velkejm. Jo, dobrý - na večer, kdy chcete jen koukat na akčňák a dobře se bavit. :) Trochu mi to připomnělo "starý časy" osm/deva/desátkovejch filmů. Za to dík! =')

plakát

Někdo klepe na dveře (2023) 

Hola Guys! =') Well, sometimes...by bylo pro nás všechny fajn, kdybychom dokázali uvěřit, že klepe někdo, koho je potřeba si poslechnout. Žádný předsudky, otevřená mysl. A instinkty by se měly poslouchat. Myšlenka nadevše. Tohle bylo dobré, Shyamalane.

plakát

Švýcarák (2016) 

Hola Guys! =´) Za myšlenky, za originalitu, romantiku, za přátelství před hrobem a za Paula a Daniela o hvězdu navíc. - i když...kdo nemá rád mrtvoly, prdění, roleplay a otevřené konce, měl by se filmu vyhnout. :)

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Motherf****rs! :D Strašně hnusnej film! A rozhodně věřím, že se Rosamund teprve rozjíždí! Páni, ta to ale umí.

plakát

Mělas to vědět (2020) (seriál) 

Hola Guys! =´) Netušila jsem, že je tohoto Hugh Grant schopen. Měla jsem ho jako herce ráda i předtím, ale tento jeho výkon...byl exkluzivní potvrzení pravdy, že muži (v tomto kontextu herci) stárnou do "krásy".

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Hola Guys!=') ...takhle rozpolcenou a plnou myšlenek mě film již dlouho nezanechal...ano, instinkt samozřejmě velí držet si od světa, kde je vše a všichni nonstop transparentní, odstup, ALE...no právě!!! - mocná myšlenka, duální pointa. Výborně!

plakát

Bojovník (2015) 

Hola Guys!=') ...brilantně napsané (na tak prozkoumaném prostoru jako je ring)!...souznící režie...zážitek&porozumění. "I'm mess..." - still fighting though! Almost amazing... - v tomto žánru film, na který by měl být čas.=')

plakát

Mumie (2017) 

Hola Guys!=') Teda - já se bavila!!! Tak i tak :D. Cha!

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

Hola Guys! =´) Jsem vděčná za úspěšnou filmovou adaptaci. Miluji knihy s jejich vlastní autentickou atmosférou. Knihu jsem četla. Nepustila jsem ji z ruky jednu dlouhou a skvělou noc. - A Dívka ve vlaku je úspěšnou a osobitou filmovou adaptací. A za to fakt dík! =´)