Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (53)

plakát

Jíst, meditovat, milovat (2010) 

Až teď, když je mi tolik, kolik mi je, a mám za sebou všechny ty neblahé zkušenosti... ale teprve před sebou ty blahé a to uvědomění, co vlastně od života chci. Jo, teprve teď dokážu tenhle film ocenit. Jak moc pravdivý je. A skutečný. A ne pro každého. Chci jet na Bali!

plakát

Úžasná paní Maiselová (2017) (seriál) 

Moje gusto! Nádhera. :) Miluju ten styl oblékání, je to nádhera! A inspiruje mě to. :)) A jestli se Midge vrátí k tomu přizdisráči Joelovi, kterej mi fakt pije krev, nakopu jí virtuálně prdel! :-)

plakát

Co by kdyby (2014) 

Prostě mi to padlo do noty. Vztahy nejsou jednoduchý. Nebyly. A nikdy nebudou.

plakát

S láskou Vincent (2017) 

Po shlédnutí filmu mám v hlavě stále jen samé superlativy - emoční, poetické, napínavé, nádherné, výborný nápad, krásné zpracování, úžasná hudba, skvělý soulad mezi snímky a hudbou, jednoduše vynikající!

plakát

Pohádky pro Emu (2016) 

Teda, vážně jsem od toho moc nečekala - český film, navíc s profláknutýma hercema, no, upřímně, nic pro mě. Ale tohle - tohle mě mile překvapilo. Bylo to natočený s takovou lehkostí, která z toho úplně sálala, žádný trapný dialogy a hlavně žádný klišé - mám z toho dobrý pocit. Emu si člověk zamiloval hned z počátku (taky Edu). :-) Bod za originální pohádky, vždycky jsem svým mladším sourozencům vyprávěla vymyšlený pohádky a moc mě to bavilo, a doufám, že to budu moct u svých dětí zopakovat. Prostě mě to úplně dojalo, párkrát mi tekly slzy, přiznávám! :-) Kouzelné.

plakát

Mrzout (2014) 

Komedie? Možná tak tragikomedie. Smutné, ale pravdivé. Nebo spíš pravdivé, a o to smutnější.

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

Začalo to dobře, mělo to potenciál, který ale bohužel s blížícím se koncem čím dál víc vyzníval do prázdna... A ten závěr - zbytečně přehnaný.

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Tohle je pocitový, dojmový, atmosferický film, v němž jsem se díky empatii chvílemi ocitala a který se dotkl mého srdce. Krásná hudba! Ještě mnohem víc se mi líbí po zjištění, že se zakládá na skutečnosti.

plakát

Zmizelá (2014) 

Tak to byl až trochu moc psychosociopatický nářez na páteční večer... Ukázka toho, že ani se svými blízkými se nemůžete cítit bezpečně. Knížku jsem nečetla, ale potom, co jsem viděla, už si ji ani nepřečtu. Dostat se ještě hlouběji do Amyiny hlavy a jejích záměrů, to by byla asi moc silná káva.

plakát

Lída Baarová (2016) 

Proč já pořád tomu Renčovi dávám šanci, když kvalita jeho režijních počinů klesá? Tohle jsem vidět neměla!