Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (17)

plakát

Ikkitōsen (2003) (seriál) 

Wow, tu mangu si budu muset přečíst :D Anime zklamalo, pokud od toho někdo očekává jen mlátičky (a ani ty za moc nestojí) a neustálé záběry na pantsu tak možná, ale příběh je děs.

plakát

Spiral: Suiri no kizuna (2002) (seriál) 

Celkem by mě zajímalo, o co v tom vlastně šlo. Celou dobu jsem čekal, až se konečně dozvím, proč se ho snažili zabít/testovat a nic. Hlavní hrdina je tupec, který si nedokáže sehnat tazer/libovolnou zbraň a jednoduše to vyřešt, ale vesele hraje (podle určených pravidel!) o svůj život. A ty neustálé kecy o osudu... brrr.

plakát

Mahó šódžo Lyrical Nanoha StrikerS (2007) (seriál) 

Něco úplně jiného než předchozí dvě série, ale neřekl bych, že horší. Sice ubyly bojové scény, ale tahle série mi přijde ze všech nejemotivnější; hlavně závěr.

plakát

Kairo (2001) 

Moc pěkně natočené (i když nijak zvlášť depresivní), ale celý film jsem si musel říkat sakra proč? Ten příběh je pěkně nesmyslný a postavy se chovají hrozně nelogicky.

plakát

Kmotr (1972) 

Poprvé jsem kmotra viděl v češtině a říkal jsem si nic moc, co ti lidi blbnou, vždyť je to o ničem. A pak mi to kámoš dotáhl na DVD... rozdíl jak sviňa, takže malá rada - kmotra v žádném případě v češtině ;)

plakát

Match Point - Hra osudu (2005) 

pro mě hrozná nuda od začátku do konce, nerežírovat to WA a nehrát tam Scarlett, tak to po 20 minutách vypnu, takhle jsem pořád čekal kdy to konečně začne být zajímavé... no nějak jsem se nedočkal :(

plakát

Pád do tmy (2005) 

no myslím že jeskyním se teď na nějakou dobu vyhnu... :)

plakát

Hvězdná pěchota (1997) 

Sice se to moc nepodobá Starship Troopers od Heinleina, ale tohle pojetí je snad ještě lepší. Jen mě hrozně iritují lidi, kteří tento film berou naprosto vážně a tvrdí, jaká je to blbost...

plakát

Pekelná ženská (2001) 

Někoho možná baví koukat se na bandu naprostých dementů, mě ale fakt ne-e.