Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Komedie, která se zařadí mezi ostatní typy komedií tohoto typu, je zde sice ambiciózní herecké obsazení, ale i tak to nestojí skoro za nic. Plno absurdních situací, které jsou předvídatelné a některé i trapné, hlášky založené na sprostých slovech, takže žádné. Jediným plusem jsou Jason Biggs, kterej už je chudák zaškatulkovanej jako "ten co vojel koláč". ale tyto role mu přece jdou nejlépe, Steve Zahn je skvělej komik a je ze všech nejzábavnější, Amanda Peet si tu svou mrchu užívá, škoda jen toho odporného Jack Black, kterého bytostně nesnáším a ten film mi jen kazil. ()

memoman 

všechny recenze uživatele

Svižná a odpočinková komedie,která se spoléhá většinou na fyzické gagy a slovní humor bazírující na tom,jací jsou hlavní protagonisté tupci(skvělí Jack Black i Jason Biggs) a jaká je ta Judith svérázná buchta(krásná Amanda Peet). Humor ve stylu bratří Farrelyových,který může urazit muže a potěšit feministicky smýšlející dívky-potvory. ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Tak nějak ani nevím, za co jsem ty dvě hvězdičky vlastně dal ?! Určitě za dvě krásný ženský, a potom také za ukázku přátelství mezi muži, které dokáže rozbít jen žena, která většinou dokáže fantasticky s muži manipulovat. Jinak příběh je ubohoučký a slaboduchý, stejně jako hlavní mužský představitelé. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Evil Woman stojí na hereckém obsazení: Výborná Amanda Peet (a že byla fakt ultra-mrcha) parádně sekunduje super komediální dvojce: Black/Zahn, potěšil i výborný R. Lee Ermey (v epizodní roli) a taky Kyle Gass (Blackův parťák z projektu Tenacious D) v mini-roličce... Jason Biggs se sice snažil ale i tak zůstane už asi navždycky jen ten,co šukal koláč a v celém tom parádním hereckém cirkusu byl spíše jen do počtu... I tak sem se bavil výborně! ()

muoaner 

všechny recenze uživatele

Obsazení vypadá velice slibně, ale výsledek přímo katastrofální. Ultrakýčovitá podivaná s hlavní zápornou pekelnou ženskou, které ty její vychvalované prsa, co vypadají jako povadlé fusky přehozené přes prádelní šňůru, bych nejraději svázal do námořnického uzlu a narval jí je do chřtánu, protože co tam ona předvádí, to je fakt na ránu. Prostě, celej film mi přišel jako by scénář psala voskovkama mateřská školka, a kdo na to doplatil byl jason, steve a jack. Protože ty měli trestuhodně napsané role. 1* za jeptišskou posilku. To bylo asi tak jidený zábavný moment na celém filmu. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • Když Sandy začne zvedat Darrena z písečné pláže poté, co ho vytáhla z vody, je záběr na její nohy, které má pokryté pískem, když už ale stojí, na jejích nohách není po písku ani památky. (Stocki)
  • S filmováním se začalo 7. června a pokračovalo se do srpna roku 2000. (Stocki)
  • Režisér Dennis Dugan si zde střihl cameo roli jako fotbalový rozhodčí. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama