Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006)

Není to sice nejlepší díl série,ale prozatím druhý nejlepší - dle mne. Po vizuální stránce bych řekl,že je to o něco lepší než jednička,ale selhává zas někde jinde. Posádka Davyho Jonese a jeho samotného je opravdu mimořádně skvělá,super práce digitálních kouzelníků z ILM a proto též ten OSCAR po zásluze!!!!!!!!!Johnny Depp je tradičně skvělý a šarmantní Jack Sparrow k tomu ty exteriéry - krásné,pěkné............ ps:abych nezapomněl na mlýnské kolo - jedna z nejlepších sekvencí filmu!! Hans Zimmer opět nezklamal a zabodoval. pss: a bitevní scény na moři též moc dobré,fajn,velkolepé

Piráti z Karibiku: Na konci světa

Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007)

Po vizuální stránce je to opět skvělé,efektní cool podívaná!!!!!!!!!! To monumentální finále v dešti!!!!!!!!!!!!Výborný a opět skvělý Hans Zimmer. Nezapomenutelný,skvělý Johnny Depp.

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)

Nejhorší díl z celé série o Pirátech z Karibiku prozatím . Uvidíme z čím příjdou tvůrci příště,že????????????? Pořád,ale je to zábavná,dobrodružná fantasy podívaná se skvělým Rushem a Deppem .

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)

Nejlepší díl z celé série!! Johnny Depp je zde hláškující,skvělý,bravurní.Skvělé triky,masky.Velkolepá a zábavná podívaná,zážitek!!! Akce je přehledná a fajn.Vizuální stránka filmu je skvostná,precizní,užasná!!! Gore Verbinski nastartoval zde pravou nefalšovanou pirátskou podívanou a bez 3D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Dle mne je Společenstvo o něco lepší než Návrat krále a mělo dostat těch 11. Oscarů jako Návrat krále!!!!!!!!!! Jinak je to vynikající,super,fascinující,perfektní fantasy podívaná.Prostě se Peter Jacksonovi povedlo něco co....zapsat se do historie.Mistrovské dílo Petere.Vizuálně skvostný,nádherný svět J.R.R. Tolkiena - a to bez 3D rozměru!!!!!!!!!!!!!!!! Ty 4.tyři Oscaři jsou celkem málo na to ,že měli nominacích 13

Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

Perfektní,dokonalé,vynikající zakončení série- trilogie Pán Prstenů .Bravo pane Peter Jackson !!!!!!!!!!!! Po zásluze dostalo toto pokračování 11. Oscarů.Mistrovské,úžasné filmové dílo. On to dokázal natočit nezfilmovatelné!!!! Výtvor pana J.R.R. Tolkiena a jeho fantastický,dechberoucí svět. Ted jen zfilmovat toho Hobbita pane režisére a bude to!!!!!!!!!!!!!!!!

Hobit: Neočekávaná cesta

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

Hobit je velmi hezká,krásná,užasná, velkolepá dobrodružná fantasy podívaná od režiséra trilogie Pán Prstenů.Je to vizuálně působivé efektní, exteriéry Nového Zélandu jsou uchvatné,nádherné Glum a Gandalf v plné síle.Hádanky ve tmě jsou jedním slovem boží,parádní!!!!!!!!!!!!!! Martin Freeman se snad hobitem už narodil - výborný casting.Trpaslíci jsou sympatičtí,pohodový,zábavní!!! Už se moc těším na další díly!!!!!!!! Výprava,triky,.masky- jsou výborné,cool,parádní. Jen ,doufám,že budou další díly akčnější,epičtější,dynamičtější a budu hrozně moc spokojen!!!!!!! Krásný filmový zážitek.

Skyfall

Skyfall (2012)

Nejlepší a nejziskovější bondovka!!! Skvělý,super,výborní herci - především mě dostal záporák Javier Bardem a jeho pojetí role!! Akce byla též cool,paráda,fajn. Pan režisér zřejmě položil latku hodně vysoko jsem zvědavý s čím příjde příště?Vskutku působivé a říci jen Bravo......................

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Christopher Nolan natočil dost možná asi svůj nejlepší film a k tomu nejlepší díl netopýří série vůbec. Heath Ledger jako záporák Joker je nezapomenutelný,šílený psychopat. Dynamické,temnější než jeho předchůdce je rozhodně.Kamera,střih,výprava jsou opravdu skvělé.Tento díl je hodně realistický a velkolepý. Po vizuální stránce efektní,krásné,skoro až dechberoucí. Impozantní,brilantní,mistrovské dílo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps: třetí díl byl o něco velkolepější,epičtější,ale celkově kvalit tohoto dílu nedosahuje.

Rychle a zběsile 5

Rychle a zběsile 5 (2011)

Prozatím nejlepší díl série Rychle a Zběile - to bezesporu!!!!!!!!!!!!! K tomu musím přidat herce - hlavně The Rocka a Vina Diesela a jejich vskutku paráádní cool bitku.Prosředí Ria de Janeira a krásné holky,auta. uvidíme co nám přinese díl šestý ..................a nejen on,že??????????????????