Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (7)

Čjornaja akula

Čjornaja akula (1993)

Film se odehrává během afghánské války v oblasti, kde se díky dohodě mezi oběma válčícími stranami nebojovalo. Místní mafiánský boss Karahan využil situace a v oblasti tajně vybudoval továrnu na drogy. O tom se dozvídají zpravodajské služby Spojených států a začínají připravovat operaci na zabavení a likvidaci továrny. Partyzáni mafiánského bosse však mají dobrý bojový výcvik a jsou dobře vyzbrojeni. Všechny útoky se jim podaří odrazit. Američané však získají dobrodince, který nejenže zničí domy Karahanových obchodních partnerů, ale také zlikviduje drogové karavany.

Two Wolves

Two Wolves (2020)

Zvláštní agent, který má spor se svou agenturou i se svým otcem, nasazuje život, aby zachránil svého syna, a zjišťuje, že možná bude muset nejprve zachránit sám sebe.

In the Red

In the Red (1999)

Novodobý gang se zálibou v rychlých ženách a ještě rychlejších autech se pohybuje v brutálním podsvětí velkoměsta. Charismatickým vůdcem gangu je Dymo (Damian Bradford), uznávaný muž ve městě. Jeho tvrdohlavou a nepředvídatelnou milenkou je Carli (Allison Cratchley), která má zálibu ve zbraních a kožešinách. Společně se postaví vůdci konkurenčního gangu Jacku Handovi (Terry Serio) a místnímu zákonu v podobě Blondýny DiMaggio (Vanessa Steele), policistky, která už toho viděla příliš mnoho, a jejího parťáka Petera Dashy (Warwick Young). Ve městě, kde přežívají jen rychlí a zběsilí, je to buď rychlý nebo mrtvý. Zvolený dopravní prostředek – nová rasa dvoulitrových „technovizních raketových lodí“ s pohonem všech kol a turbem ze země vycházejícího slunce.

Válečný tábor

Válečný tábor (1988)

Jaro 1965. V době vrcholící vietnamské války plánuje Pentagon tajnou operaci, která má ukončit tuto noční můru. Chce svrhnout vodíkovou bombu na Hanoj. Vedením operace je pověřen kapitán Steiner, ale když je na cestě do Saigonu s tajnými dokumenty, je sestřelen. Je vyslán záchranný tým, ale kapitán zmizel beze stopy. Nakonec vyberou tři muže z asijských jednotek, kteří proniknou na území Vietkongu. Jsou však zajati a skončí v zajateckém táboře smrti, kde je Steiner a několik amerických vojáků zadržováno. Zacházení dozorců, kteří s potěšením mučí své zajatce, je skutečně ponižující.

Baby rjazanskije

Baby rjazanskije (1928)

Ze života ruské vesnice před revolucí v prvních polistopadových letech. Sirotek Anna (Raisa Pužnaja) žije se svou tetou Alionou (E. Safonova) v ruské Rjazani. Jednoho dne potkají Vasilije (Kuzma Yastrebitsky) a jeho syna Ivana (Georgi Bobynin). Aby syna oženil, uspořádá Vasilij setkání všech svobodných fraucimorů z města a jako nevěstu určí Annu. Zanedlouho je Ivan poslán na frontu a na Annu začne být dotěrný Vasilij. Po návratu Ivana z fronty dojde k tragické události.

Range Riders

Range Riders (1934)

John Sutton (Horace B. Carpenter) si pozve svého syna Dicka (Buddy Roosevelt), aby mu pomohl vypořádat se s Crawfordovým (Lew Meehan) gangem. Dickovi, převlečenému za Mexičana, se zpočátku podaří gang přelstít, ale nakonec je jím zajat. Kromě toho se Crawfordovi podařilo okrást Elsie (Barbara Starr), Dickovu přítelkyni, a nyní má v držení mapu, na níž je vyznačena poloha zlatého dolu.

"Ciklon" načňotsja nočju

"Ciklon" načňotsja nočju (1966) (TV film)

Děj filmu se odehrává během Velké vlastenecké války. Sovětský zvěd Libel (Anatolij Romašin) unese německého důstojníka Shvartsbruka (Leonid Satanovskiy), který má být vyslán do karpatské oblasti s podvratným cílem. Místo Shvartsbruka se Libelovi podaří vyslat sovětského zvěda Mishela (Pjotr Gorin), aby misi provedl. Ten zmaří plán německého velení na stažení zbytku jednotek z obklíčení.

Reklama