Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (224)

plakát

Agora (2009) 

Po dlouhé době historický film, který mě fakt bavil.

plakát

All I Need (2016) odpad!

Úplná katastrofa filmového světa....

plakát

Andílek na nervy (2015) 

Na to že to je česká rodinná komedie, tak se jim to celkem povedlo. Ale bylo tak hodně věcí co tam chybělo aby to dalo na vyšší pozici hodnocení.

plakát

Ani ve snu! (2016) odpad!

Katastrofa film nuda nezaživny jasny odpad

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Dostala jsem od toho co jsem očekávala, nezklamalo! Děsivá hudba mi naháněla strach. Skvěle propracované a jsem ráda že už konečně vím co a jak. Skvěla práce a velká pochvala.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Super pořad který mě dokáže v některých dilech pobavit.

plakát

Armageddon (1998) 

Nevím co dodat k tomuhle filmu, protože mě dostal do kolen. Neuvěřitelně reálné efekty, krásná hudba zapadající do scén a příběhu. V momentech jsem měla slzy v očích, což jsem nečekala. S Hereckým výkonem jsem nadmíru spokojená.

plakát

Asterix a Obelix (1999) 

Průměrná zábavná podívaná, kterou si pustim raz za čas.

plakát

Bajkeři (2017) 

Krásná příroda a okolí, super komedie která mě nenudila, jen mi tam chyběla kapka, která by dosáhla většího hodnocení. Hudba super moc se mi líbila.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Pokračování Supermana bylo naprosto dokonalé. Skvěle navazující příběh,kdy Lex Luthor se snažil proti sobě poštvat dva rivaly se nepovedlo i když boj byl skvělý spravedlnost byla na správném místě. Musím uznat, že co se týče efektů a monstra jsem byla spokojená. Hudba která byla vybraná přesně do scén a do děje. Ráda jsem za Wonder Woman, která byla vynikající. I když byl konec hrozně smutný celkově s příběhem jsem naprosto spokojená.