Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi
  • Komedie

Oblíbené filmy (10)

Čelisti

Čelisti (1975)

Vynikající film , který Spielbergovi zajistil slávu . Úchvatné záběry pod vodou a útoky žraloka. Mezi herci dominuje Robert Shaw v roli Quinta a dále také Roy Schneider a Richard Dreyfuss. Výborná hudba Johna Williamse , která vystihuje tu správnou atmosféru.

Muž se železnou maskou

Muž se železnou maskou (1998)

Muž se železnou maskou je film , který si zakládá na hereckém skvělém hereckém obsazení , kde svůj velký herecký talent projevil Leonardo DiCaprio ve dvojroli , kdy až neuvěřitelně zahrál dva bratry rozdílné povahy .

Sedm statečných

Sedm statečných (1960)

Skvělý film , který nezestárl ani v dnešní době díky skvělé hudbě , hereckých výkonů a také díky trikům.

X-Men: Budoucí minulost

X-Men: Budoucí minulost (2014)

Úžasný film! Výborně natočené , ale je tam málo akčních scén , když na ně ale dojde tak stojí za to. X-Menům velmi prospěl návrat režiséra Bryana Singera , který skvěle propojit staré a nové X-Meny. Troufám si říct , že X-Men: Budoucí minulost je ten nejlepší film , který byl o mutantech natočen. Jsem zvědav a zároven se těším , až v roce 2016 dorazí do kin X-Men: Apocalypse a doufám že se na režisérskou židli vrátí Bryan Singer.

Captain America: Návrat prvního Avengera

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)

Tenhle díl Kapitána Ameriky , je velmi dobře vypracovaný zejména scénář a dějová zápletka. Tenhle film ve mě vzbudil obrovskou zvědavost na následující Avengers : Age of Ultron (hlavně potitulkovou scénou ve které je možno vidět Quicksilvera a Scarlett Witch , na které se nejvíc těším) . Trochu mi chyběl ve filmu Hawkeye , ale jinak Scarlett Johansson ukázala , že vedle Kapitána Ameriky se výborně vyjímá . Film jsem viděl ve 3D , což moc z toho nejsem nadšen protože akční scény v 3D působily rozmazaně a skoro jsem si je neužil , ale jinak je to film perfektní!!!

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Nejlepší film z celé trilogie . Vynikající herecké výkony , hlavně Heathe Ledgera v roli Jokera , scénář , děj , výprava , hudba a režie vynikající . Zkrátka tenhle film je jedním z filmů , kterým nelze nic vytknout a jsou skvělé na 100%.

Hobit: Bitva pěti armád

Hobit: Bitva pěti armád (2014)

Vynikající zakončení hobití trilogie , tenhle film jsem viděl v HFR 3D a v Dolby Atmos v páté řadě od promítacího plátna a musím říct že mě HFR 3D nadchlo , film připadal víc skutečný a samotná bitva i útok draka na jezerní město patří k nezapomenutelným momentům, byla to prostě bomba a troufám si říct že se jedná o nejlepší film tohoto roku.