Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (9)

Kult hákového kříže

Kult hákového kříže (1998)

Whow, tohle je pane FILM, pohled na rasismus v Americe, který mi tady doposud chyběl. Nejkrutější vystřízlivění, které jsem kdy viděla. Excelentní Edward Norton, kterému věříte úplně všechno, je démonicky podmanivý. On hraje snad jen očima. Scéna, kdy ho zatýkají policisté, a on s očima upřenýma na bratra si dává ruce za hlavu a na tváři mu hraje vítězoslavný úsměv, se mi vryl do paměti snad navždy. Pro mě osobně je v TOP 10.

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Trefa do černého, bez jediného hluchého místa. Už na premiéře filmu jsem se smála tak, že jsem spadla ze sedačky a lidi přede mnou se pohoršeně otáčely.. zůstalo mi to do teď a Pelíšky jsou moje srdcová záležitost.. Škoda jen, že další Hřebejkovy filmy už ztratily to kouzlo.. je zbytečné tu jmenovat nějakého herce,neboť všichni bez výjimky byli úžasní. nejvíc: Mami, to bude zase rajská? Co vidíš? Kuře! Tak vidíš. -))

Rivalové

Rivalové (2013)

jeden z nejlepších filmů které jsem viděla, klobouk dolů, smekám... miluju filmy podle skutečné události a zbožňuju filmy o sportu, tady je ale ještě něco navíc.... Danielovi Brühlovi věříte prostě všechno, každé gesto, každý pohled, napětí na dráze by se dalo krájet.... pro mě číslo jedna tohohle roku

Bojovník

Bojovník (2015)

Miluju filmu ze sportovního prostředí,obzvlášť ty o boxu, a miluju Jake Gyllenhaala, takže není co řešit... ano, film není perfektní a není to Rocky, ale je to neuvěřitelně pravdivý a syrový pohled do zákulisí a machinací světa boxu, o tom, že boxer neví a neznamená nic, může být sebelepší a stejně stačí lusknutí prstu a může přijít úplně o všechno.. a samozřejmě nesmím zapomenout na vždy skvělého Foresta Whitakera..