Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (99)

plakát

Ve jménu krve (2016) 

Výborný film. Můžu jen doporučit a zejména fanouškům Mela.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Naprostá paráda !!! Odcházel jsem naprosto spokojenej ze sálu...Nemůžu jinak než (90%), to je jasných 5 hvězd !!!

plakát

Světová válka Z (2013) 

Má tenhle film nějakou chybu ? Ano. Naštěstí ne zase tak velkou, protože Mireille Enos s ena plátně neobjevuje zase tak často :) Nemám co filmu vytknout, snad jen opravdu to, že mohly vybrat lepší herečku na roli Pittovi manželky. Dávám (90%). Na hvězdy jasných 5.

plakát

Star Trek (2009) 

Parádní podívaná ! Navíc já jsem fanoušek Star Treku, takže jsem si tento film užíval naplno ! Akční, vtipné...prostě parádní. Já dávám 5 hvězd a procentuálně (90%).

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Naprosto dokonalá podívaná !!! Přes dvě hodiny, které jsem si užil naplno v kině :) Nový Star Trek má všechno co chci aby měl ! Fanouškům, ale i ostatním divákům, kteří chtějí vidět kvalitní film jen DOPORUČUJI !!! Já nemůžu jinak než za plný počet. Pět hvězd a procentuálně (100%).

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Výborný film, který mě zmátl...ovšem ne v ději. V tom jsem se neztratil a všechno jsem dobře chápal, ale zmátl mě v tom, že jsem nevěděl komu v dané situaci fandit. Každej chtěl správnou věc, ale z pohledu druhých to nebyla zase tak dobrá věc. Nakonec to Joe mladší vyřešil tak jak vyřešil. Dávám (90%), takže 5 hvězd.

plakát

Teď a tady (2012) 

Výborný film ! Není potřeba další komentář ! (100%) Jasně 5 hvězd.

plakát

The Lords of Salem (2012) 

Tak jak je u Roba zvykem, bizardní a jiné. Ovšem to je to co se mi na Robově tvorbě líbí ! Já jsem dlouho tenhle film sháněl a konečně jsem ho viděl ! Já dávám (100%)

plakát

Skrytá identita (2006) 

Hodně povedený film ! Je zde dlouhá stopáž, ale to vůbec nevadí...vůbec mi to nepřišlo. (90%) Za 5 hvězd.

plakát

Titanic (1997) 

Bez debaty legendární veledílo! K tomu skvělá hudba ! To je prostě fakt. Nic víc není potřeba dodávat. (100%) Jasně za plný počet hvězd.