Reklama

Reklama

Mel Gibson se ve filmu Blood Father představuje v roli bývalého člena motocyklového gangu "Hells Angel" Johna Linka, kterého právě propustili z vězení. Svobodu si ale neužije příliš dlouho - jeho 16letá dcera Lydie se dostane do problémů s drogovými dealery poté, co je namočena do krádeže špinavých peněz. Nevinná Lydie si na útěku před nimi neví rady, a tak se rozhodne pro zoufalé řešení - zavolá otcovi, jenž není jen motorkář, ale i bývalý opilec a narkoman. Ti dva se navíc řadu let neviděli a nerozešli se úplně v dobrém. Lydia však pod otcovou ochranou stále vidí svou nejlepší šanci na přežití. Když se tedy John rozhodne udělat po letech první správnou věc i za cenu možného návratu do vězení a své dceři pomoci, krvavá cesta může začít... (Bohemia MP)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (393)

Superpero 

všechny recenze uživatele

V době, kdy může drsňáka hrát i Ryan Gosling je nesmírně osvěžující vidět Mela Gibsona jak si to nehorázně dává. Je to pořád megabadass a tu zkrachovalou roli mu prostě žeru i s navijákem. Bylo vtipný, jak si jeho postava uvědomovala, že ta jeho dcera je kráva a tak jí celej film stíral, že z ní bude do tejdne šlapka atd. Parádní oddychovka. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Je neskutočné, že Gibson má stále ten talent vyberať si dobré úlohy. MOJE LETNÉ PRÁZDNINY mi sú možnože srdcu bližšie, ale V mene krvi je tiež poctivo odvedená robota. Hlavnou devízou filmu (aspoň pre mňa) je to, že Gibson hrá minimálne trištvrte stopáže inak(!), ako sme ho poznali doteraz. A je neskutočne skvelý. Pomáhajú mu aj suché hlášky a prirodzené dialógy. Vzhľadom na jednoduchý námet má V mene krvi úžasnú schopnosť udržať pozornosť diváka a vtiahnuť ho do osudov postáv... ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Mel Gibson se směle může řadit mezi drsňácké veterány, kterým věk možná bere mládí, ale přidává charisma. Film je proto vystavěn z drtivé části kolem něj a bez něj by fungoval asi jako Plán útěku bez Arnolda a Sylvestera, tedy vůbec. Nicméně v souhrnu ani pořádný motorkářský vous nestačí k tomu, aby vzniknul dobrý film. Dění filmu je tak zoufale nezajímavé a vedlejší postavy jsou tak extrémně nenápadité, že to ani pár minut akce s Melem nezachrání... 6/10 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Asi mám problém s filmy, které do české distribuce vynese podle mě jen to, že v nich hraje nějaká osvědčená herecká značka - nechápu, že může jít někdo do kina na nějaký film jen proto, že tam hraje slavný herec. Bezprostředně po projekci si myslím, že ten film za vidění v podstatě nestojí a že je možné ho s ledovým klidem ignorovat. Neobjeví se zde nic, co by člověk neviděl v hromadě jiných filmů tohoto ražení v předchozích letech, a dokonce mám i pocit, že ten film ani nevyžaduje vidět v kině, protože jsem zde nenašel žádnou přidanou hodnotu z velkého plátna nebo super zvuku - ten film by úplně stejně zafungoval i v televizi (kde se nejspíš beztak brzy objeví, pokud po něm sáhne Nova nebo Prima). Ne že bych se u toho vyloženě nudil, ale podle mě se ten film rychle vykouří z hlavy a za pár týdnů si člověk ani nevzpomene, že to viděl. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Horší jak první Taken, lepší jak všechny jeho sequely. Postavy dobrý, Mel výbornej, po dlouhé době postava, které nešlo úplně fandit, protože byl tak trochu kretén, ale aspoň se snažil to do poslední chvíle ještě otočit. Finále potěšilo, místy trochu nedotažený, ale tak s tím se počítalo. Režijně fakt jen lehkej nadprůměr (minimum roztřepané kamery a alespoň základní hrátky s kompozicí jsou fajn), nicméně na slušných 7/10 nakonec bohatě stačí. A teď šup s Melem zpátky do áčkovejch fláků! ()

Galerie (104)

Zajímavosti (9)

  • Ešte v roku 2008 sa plánovalo, že režírovať a zároveň stvárniť hlavnú úlohu by mohol Sylvester Stallone. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama