Reklama

Reklama

Mel Gibson se ve filmu Blood Father představuje v roli bývalého člena motocyklového gangu "Hells Angel" Johna Linka, kterého právě propustili z vězení. Svobodu si ale neužije příliš dlouho - jeho 16letá dcera Lydie se dostane do problémů s drogovými dealery poté, co je namočena do krádeže špinavých peněz. Nevinná Lydie si na útěku před nimi neví rady, a tak se rozhodne pro zoufalé řešení - zavolá otcovi, jenž není jen motorkář, ale i bývalý opilec a narkoman. Ti dva se navíc řadu let neviděli a nerozešli se úplně v dobrém. Lydia však pod otcovou ochranou stále vidí svou nejlepší šanci na přežití. Když se tedy John rozhodne udělat po letech první správnou věc i za cenu možného návratu do vězení a své dceři pomoci, krvavá cesta může začít... (Bohemia MP)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (394)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $13miliónov║Tržby USA ║Tržby Celosvetovo $6,903,033▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,867,389║ Tržby za predaj DVD v USA $917,443║ Škoda že to nemalo troška viac prepracovaný príbeh, mohol to byť Gibsonov návrat v tendenciách Odplaty (Payback) ale aj tak slušný a miestami v celku dravý thriller. Gibson stále ide aj keď je ošuntelí. /60%/ ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Relikt dávných časů. Na podobný film už dneska moc nenarazíte. On je totiž rozdíl mezi filmy které se jako oldschol tváří a těmi které opravdu jsou. No a tohle je skutečně nepokrytá pocta drsným a přímočarým sedmdesátkovým thrillerům které si vystačili i bez monstrózní akce. Jasně nemá cenu si nalhávat, že je to něco originálního nebo sofistikovanýho, film mi vychází na lepší průměr, ale na 4* ho táhne naprosto fantastický Mel, který si užil každou scénu i hlášku co procedí mezi zuby a je to furt ultimátní borec, židoúdu navzdory.75% ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Horší jak první Taken, lepší jak všechny jeho sequely. Postavy dobrý, Mel výbornej, po dlouhé době postava, které nešlo úplně fandit, protože byl tak trochu kretén, ale aspoň se snažil to do poslední chvíle ještě otočit. Finále potěšilo, místy trochu nedotažený, ale tak s tím se počítalo. Režijně fakt jen lehkej nadprůměr (minimum roztřepané kamery a alespoň základní hrátky s kompozicí jsou fajn), nicméně na slušných 7/10 nakonec bohatě stačí. A teď šup s Melem zpátky do áčkovejch fláků! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Je neskutočné, že Gibson má stále ten talent vyberať si dobré úlohy. MOJE LETNÉ PRÁZDNINY mi sú možnože srdcu bližšie, ale V mene krvi je tiež poctivo odvedená robota. Hlavnou devízou filmu (aspoň pre mňa) je to, že Gibson hrá minimálne trištvrte stopáže inak(!), ako sme ho poznali doteraz. A je neskutočne skvelý. Pomáhajú mu aj suché hlášky a prirodzené dialógy. Vzhľadom na jednoduchý námet má V mene krvi úžasnú schopnosť udržať pozornosť diváka a vtiahnuť ho do osudov postáv... ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Ne úplně povedená snaha o retro. Tradičně ultracharizmatický Gibson super, ale chybí přímočarost a efektnost. Příliš to tápe a moří se to v tunách dialogové vaty. Pár světlých momentů je převážně akčních a nebo když má zrovna kameraman, potažmo scénárista světlou chvilku a na pár sekund je tam něco cool, co máme na těhle staronových redneck oldschool akčňákách tak rádi. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Link (Mel Gibson) tetuje jednu ze svých zákaznic (Katalina Parrish), tak má zákaznice v jednom ze záběrů skoro dokouřenou cigaretu, ale v dalším záběru je cigareta téměř celá. (moznazitra)
  • Film bol v post-produkcii takmer dva roky. Natáčanie v Novom Mexiku prebiehalo od 5. júna do 3. júla 2014, no premiéra sa konala až 21. mája 2016 na festivale v Cannes. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama