Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Western
  • Krimi

Recenze (433)

plakát

Miluj souseda svého (2014) 

Moc jsem se na mrzouta těšil, s tím klučinou mu to klapalo. Ostatní role mě tady spíš rušily.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Zdravotní stav pacienta QT se povážlivě zhoršuje. Jeho deviace se vzhledem k předchozím sedmi vyšetřením výrazně prohloubily, nepomáhají už ani proudy studené vody. Umírněnější část psychiatrického kolegia navrhuje pokračovat v intenzivní medikaci, radikálnějším pohledem je definitivní kastrace.

plakát

Vesmírní kovbojové (2000) 

Komedie nebo parodie? Nejvíc mě dostal Donald Sutherland s širokým úsměvem a v zrcadlových brýlích, celý ve skafandru při startu raketoplánu:-) Žhavé výstřely už pak ani nemuseli točit! Bavil jsem se.

plakát

Seznamte se, Joe Black (1998) 

Výborná hra mých hereckých oblíbenců, o tom žádná. Film si dlouho drží tu správnou atmosféru, až konec je nechutně roztahaný a sentimentálně protivný.

plakát

Cesta do pravěku (1955) 

Nostalgie, mladá léta:-) Teď si u tohoto filmu pořádně popouští fantasii můj syn:-)

plakát

Dítě číslo 44 (2015) 

Působivá podívaná, která vznikla podle poněkud podivného scénáře. Račte si vybrat... V zásadě mi ale vadila jen jediná věc. Opět a znovu to někdo natočil tak přepjatě, že film vyzní jako předražená agitka. Kde stačil náznak, tam to tlučou divákovi do palice rovnou kladivem. Ať už to byl Reichstag nebo sirotčinec, jistě by to šlo i bez těchto pi....nek.

plakát

Divočina (2014) 

Snímek mi vypověděl asi vše, co měl. Nic mě nerušilo. Zvláště silná byla výpověď matky mladé Cheryl (Laura Dern), celé to bylo dohromady hodně působivé.

plakát

Počátek (2010) 

Skvělý námět k filmu! Někdo si ale bohužel myslel, že by to samo o sobě konzumentům zábavy úplně nestačilo... Původní nápad pak tvůrci tradičně zazdili totální akční pakárnou. Zamrzí o to víc, že DiCaprio hrál skvěle a asi jen díky jemu se film úplně nerozpadl.

plakát

Hanna (2011) 

Ach jo...

plakát

Boeing 747 v ohrožení (1996) 

Když po letech znovu vidím 747, mám chuť překopat celý svůj žebříček:-)