Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (696)

plakát

Smrtonosná past 3 (1995) 

Tenhle skvělej akční nářez se vším všudy potká zhruba v čtyřicátýpátý minutě nepochopitelnej zlom, kdy začne hrát uplně debilní pochodová hudba, děj se zaměří na Jeremy Ironse a jeho skvadru tuze drsných zabijáků a ba co víc, začne útočit poměrně dost otravná rasová agitka, kdy se z poloviny postav na plátně stanou afroameričani. Samozřejmě, že je v ohrožení newyorská škola a v ní není jiné žactvo než to černé, atd. Vrcholem je pak digitální voda a bruce, který najednou (ačkoliv hned ze začátku dostal solidní bídu) přežívá všechno. Hrozná škoda, že film nezůstal stejný jako v prvních pár minutách. I Hate Niggers.

plakát

Spider-Man: Daleko od domova (2019) odpad!

Stručný výčet věcí, co je na tomto filmu (a i rebootu od 2017 špatně) 1. Představitelé jsou děti. Takže film si užijí zase jenom děti. (Což o starých spidermanech neplatilo.) 2. Mary Jane je stále černá, na což jsem zapomněl, a bylo mi to nemilým způsobem připomenuto. 3. Triky jsou na ubohé úrovni, salta a dopady Petera Par - pardon Spider-mana nepůsobí ani trochu realisticky, nebože si s nimi někdo dal práci.  4. "Broučí."

plakát

Simpsonovi - Dravec a fešák (2011) (epizoda) odpad!

....Proč mě má zajímat příběh o nějakým novým blbečkovi, kterej se už stejně nikdy v žádném díle neobjeví?

plakát

Bingo (1994) (pořad) 

A U T Í Č K A

plakát

Dobrý synek (1993) 

Hudba je úplně debilní, nehodící se. Epický orchestr do tohoto ani náhodou nepatří. Mohlo to být hororovější. Rok vzniku a účast culkina není omluva.

plakát

Volným pádem (2021) 

V podstatě totožné téma jako točí Martin Pohl se svými Party Hard, s tím, že i zde můžete nalézt nadržené fotry a outsiderovské hlavní postavy. Ze začátku snímku jsem cítil velký potenciál, linie s fotrem a nerealistické dialogy šustící papírem jej ovšem poslaly někam, kde neměl být. Ostravští bezdomovci mluvící perfektní češtinou i jiné postavy, které očividně nemají s ostravou příliš společného, pak dávají snímku spíše dojem, že zde opět vznikalo něco pro youtube z produkce Tří Tygrů, než cosi seriózního. Kozub a spol se musí propříště rozhodnout jestli dělají fekální satiru roztříštěnou na scénky nebo vážně míněné téma, které drží pohromadě i jako film. Obojí tu nefungovalo.

plakát

Život je život (2015) 

tohle je možná někoho život, ale ne ten můj. Vše "televizně," "řachandově" a neuměle natočeno, tak jak je v čr téměř zvykem. Zaujal mě "přítel" Terezy ramby, který měl tak dokonale afektovaný a nepřirozený hlas, že za A: Patřil do nějakého animáku, za B: jsem přemýšlel jestli nebyl předabován.

plakát

Nečum na mě show (2021) (pořad) odpad!

Tak předně: Ten maňáskový delfín je pro mne ztělesněním chybějícího vkusu, chybějícího smyslu pro humor a urážkou lidské rasy. Že jste si taky občas hráli s maňásky, když jste byli malí? A pitvořili jste se s nimi a dělali blbiny? A nebyla to vlastně taková sranda, a po čase jste si uvědomili, že je to blbost, a že možná nejste tak vtipní jak byste chtěli? Tak DJ Roxtar tyto základní fakta nikdy nepochopil, šel a postavil si na těchto věcech živnost a navíc má o tom k mému zděšení pořad. Když se v pořadu k nenáviděnému defínovi objevil i další strůjce všeho hnusného, pan Novotný mladší, bylo mi jasné, že pořad snaží sestoupit ještě níž než je pomyslné dno. Považuji za své osobní poslání dosáhnout toho aby na Nečum na mě Show opravdu nikdo nečuměl.