Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

Pro mě vizuálně docela pěkně zabalená nuda. Nic tomu nepomohl ani lehký výlet do historie, který mi připadal až trošku jako "vlezdoprdelkovství" filmovým fandům.

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

Takhle jsem hltal naposledy první sérii Prison Breaku. Až do posledního dílu první série jsem tápal, jestli "vrahem je zahradník". Námět je skvěle vymyšlený do detailu, hlavní postavy jsou tajemné jak hrad v Karpatech, nestihl jsem se ani na chvilku nudit. Po první sérii: jednoznačně nejlepší seriál roku 2011

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Jeden z filmů, u kterých mi nadprůměrně vrtalo hlavou, jak to tedy vlastně všechno vůbec je a nemohl jsem dost dlouhou dobu ani hádat. Pravda, chvilkami jsem se ztrácel v ději, ale na jedno shlédnutí je toho v tomhle filmu asi moc. A hlavní hrdinka, ač mi byla naprosto nesympatická vzhledem i typově už z plakátů a i z prvních záběrů, si mě v průběhu filmu získala. ... Velkou pochvalu má hudba. Skvělá, akční i mrazivá. ... PS: Originální název mi sedí k filmu mnohem víc

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Jedním slovem "bomba". Špičkové bojové scény, hektolitry krve, sex a nahota všude a pořád. Ale taky intriky, překvapení, napětí a zvraty. Přestože "300" mě nějak výrazně nechytlo a Spartacus je točen velice podobným komiksovým způsobem, jsem nadšený. Nejsem fanouškem trapně rozlévaných litrů krve. To je mi většinou k smíchu, ale tady to na mě funguje dokonale. Hudba taky skvělá, navodí atmosféru a rozproudí krev při soubojích. ... Hodnotím až po shlédnutí posledního dílu první série, který se mně osobně líbil asi nejvíc.

plakát

Zelený sršeň (2011) 

Skvělá komedie s krásnými auty a porcí akce navíc. Vše, co mi stačí u filmu k pobavení. Hodně jsem se zasmál a akční scény taky povedené, i když počtu a úrovni vtipů se v mých očích nevyrovnaly.

plakát

Ip Man (2008) 

Mé první setkání s čínsky mluveným filmem a vskutku velkolepé. Není to totiž jako hromada kung-fu filmů s bojovníky skákajícími jako v sedmimílových botách, kde jsou bojové scény spíš k smíchu. Na tyhle bojové scény je radost se dívat. A osobnost a osud Yip Mana taky stojí za to. Do pěti hvězdiček mi tam ale bohužel něco chybělo.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Hudba fajn, technické zpracování super, děj o ničem. Pořád jsem čekal, že mě to vtáhne a kdy se to rozjede. Do konce filmu jsem se bohužel nedočkal. Jsem rád, že jsem byl na ČSFD projekci a nezaplatil za to. Obvykle dokážu ocenit film i jen díky technickému zpracování, ale z tohohle mě akorát bolely oči. Při závodech na Lightcyclech jsem zavzpomínal na nokiáckého hada, to mě zaujalo asi nejvíc.

plakát

Megamysl (2010) 

dal bych 4,5* :-) fakt jsem se zasmál ... krásná animace, super parodie na hrdiny a Poskok-rybička je skvělý (dostala mě scénka "Sbalim si svou věc a jdu" sahajíc po krabičce na krmení - nevim proč :-) ) ale minimálně jedna hvězdička z hodnocení je za soundtrack, to je bomba :-) jinak jsem postřehl několik hodně dobrých scén ... např. Když Megamind říká "mám všechno", kamera jede přes pokoj plný světoznámých uměleckých děl, peněz a hromádek zlatých cihel a mezitím se zastaví na poháru z fotbalového MS :-)

plakát

Milionový lékař (2009) (seriál) 

Kromě House se mi nikdy žádný doktorský seriál nelíbil, ale tenhle je jiný. Skvělý doktor a zapeklité případy v příjemném exotickém podání plném slunce, boháčů, drahých aut a krásných ženských :-) Sice začátek je trošku jako pohádka o Popelce a doktor je asi největší šťastlivec na světě, ale oddechovka před spaním více než dobrá

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Zase o kus temnější a strašidelnější ... Hromada lekacích scén a akce, ale taky hromada vtipných situací a hlášek. Nečetl jsem knížku, takže vtípky jsou pro mě milým překvapením. Nejen Hermionina kabelka, Ronovy hlášky a Ron jako takový rozesmívali sál kina průběžně celý film. Rozhodně se vypravím i na druhou část.