Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (366)

plakát

René (2008) 

To, jak je (bez pointy, vlastně bez čehokoliv) v roce 2008 čas utnutý, vlastně dělá dokument zbytečný. Film je tak marný a zbytečný jako samotný René a jeho život. Kdyby nebyl, nikomu chybět nebude.

plakát

České chaty snů (2023) (pořad) odpad!

Když si banda křupanů hraje na kultivovaný buzíky... Ti dementi okopírovali snad i dialogy :-) No jo: koupel v ledový vodě taky nemůže chybět. Fakt smutný.

plakát

Nebezpečné vztahy (2016) (pořad) odpad!

Jan Musil je bezpochyby nejodolnější štěnicí (meziprstní plísní) českého -nechce se mi ani napsat show -takže sranda byznysu.

plakát

Osudové okamžiky (2019) (pořad) odpad!

Jan Musil je bezpochyby nejodolnější štěnicí (meziprstní plísní) českého -nechce se mi ani napsat show -takže sranda byznysu. A "fujky-hnujky" Soukup... ten je úplně mimo vyjadřovací schopnosti českého jazyka.

plakát

V létě ti řeknu, jak se mám (2022) 

Tak jako že mám některé z těch herců rád... Kterej ichtyl psal dialogy a navlíknul hercům tak prkenný role? Asi je to ode mně nefér, hodnotit ten film po první třetině, ale víc jsem fakt (na tři pokusy) nedal!!! Odpad jsem nedal jen z úcty k Sokolovi, Pleslovi, Hofmannovi a Kostkové.

plakát

99 domovů (2014) 

To téma samotné je zajímavé samo o sobě. Rozhodně zajímavější, než to zpracování. Ačkoliv, nebylo to vlastně tak zlé. Možná bych vytknul ten americkej závěr. Na druhou stranu; jak jinak přimět diváka uronit "kroupu"?

plakát

Strach o dceru (2018) (TV film) 

Když se sejdou absolventi Srandyho univerzity a rozhodnou se natočit "dílo". Tohle hraje chvost v tabulce béčkových filmů a aspiruje na sestup mezi céčka.