Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Bitch Slap (2009) 

Film ma nulovou hodnotu.Jedině snad ,že někteří jedinci při něm dosáhnou jistého tělesného uspokojení.

plakát

Včera, dnes a pozítří (2012) (amatérský film) 

Dvojka se nese v duchu prvního dílu,scenář je trochu propracovanější,takže 2,5*

plakát

2012 (2009) 

Film pojednavá o možném konci světa v roce 2012.Režiserem je Roland Emmerich,který je svými katastrofickými filmy hodně známý.Technické zpracovaní je na vysoké urovni,ať už jde o destrukci města , výbuch sopky a další.Dějově je to slabší,mnohokrát uvidíte, kdy hlavní postavy uniknou několikrát jisté smrti na poslední chvíli.Takže, kdo má rád tyto globalní katastrofy,určitě s tímto filmem nešlápne vedle.

plakát

Holka s prknem (2011) 

Tradiční snímek o tom jak to jedinec má v životě těžké a kam to může dotáhnout.V tomto případě okořeněný anglickým humorem a sympatickými herci,takže plusový bod k dobru.

plakát

Propast (1989) 

Fanoušci sci-fi zbystřete,pokud jste ho ještě neshlédli, styďte se.Rozhodně patří ,v tomto žanru, k tomu nejlepšímu co se dá vidět a to i přesto ,že film je z 90tých let a moderní snímky měly šanci ho postrčit do propasti filmové historie Stale si drží svoji vysokou laťku.James Cameron odvedl v tomto směru úžasnou praci.

plakát

Ztraceno v překladu (2003) 

Film má příjemné pomalé tempo,žadné rychlé zvraty a to se mi zamlouvá.Hlavní hrdinové jsou tak přirození a samy sebou,že by jste si svůj životní styl někdy rádi prohodily.Velmi citlivě natočený film.

plakát

Lars a jeho vážná známost (2007) 

Nedalo mi to,musel jsem Ryan Goslinga opět vidět.A neudělal jsem rozhodně chybu,další z jeho vrcholných snímků.Chvílema budete mít pocit,že je to dost trapný a budete chtít poskočit ve filmu o kus dopředu,ale to nedělejte,připravíte s o to nejlepší.A až na konci pochopíte, proč prošel,pro Vás možná dost směšnou,životní etapou.