Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

V zivote sem videl hodne picovin, ale tohle patri do zlateho fondu mezi vsema.

plakát

Girl Power (2016) 

Velice spatne zpracovani zajimaveho tema.

plakát

Věčný žid (1940) odpad!

obsah tohoto "dokumentu" je tak desivy, ze jinak nez odpad nemohu hodnotit.

plakát

Strach (2013) 

Na tomto filmu je videt, ze pan reziser uspesne proplouva reklamni branzi. Pekna kamera, skvele nabarvene. K pribehu bych mel par vytek, ale mozna se to proste jen neveslo do 20 minut. Priste se budu tesit na celovecerni pocin ..... tam se ukaze.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Velke zklamani. Nejak nevim, jake vekove kategorii je to urceno. Na fekalni humor sem trochu starej a moje dcera (6 let) moc mala. Tahle oda na bzdeni a rihani se veru nepovedla. Mimoni dostali pro tentokrat vetsi prostor, coz nebyla nejlepsi volba. Mozna by gagy fungovaly, jako kratke filmy. V celovecerni podobe neunosne.

plakát

Hitchcock (2012) 

Vubec ne spatny film. Dobre si ho dovedu predstavit v nedeli vecer, jako "detektivku" na ceske televizi (s ofous lepsima hercema). Prijde, neurazi a zase odejde ... . .

plakát

Lidožrout vegetarián (2012) 

Dukaz, ze chorvati nejsou jen narod co te umi vofritovat vo posledni petikacku v campu Ujca, ale umi natocit i dobry film. Pribeh neni kdovijak slozity. Mlady, nadejny, uplatny lekar co by za eurovku prodal vlastni babicku pozvolna stoupa v hiearchii. Staci malo. Nestitit se tech nejvetsich moznych zverstev ....

plakát

Avatar (2009) 

Co jsem komu proboha udelal. Jit na takovou slataninu a jeste za to zaplatit? To vyzaduje notnou davku sebemrskacstvi. Marne se snazim najit jediny aspekt tohoto dila, ktery by stal za zminku. Ano, cele to muselo dat moc prace hodne lidi. Nicmene vysledek je tak hruzny, jako by do scenare promlouval kazdy z mnohatisicoveho stabu.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Prijemne prekvapeni. Bytostne nenavidim Toma Hankse a tady byl hned petkrat aniz bych z toho mel ujimani. Mozna to bylo tim, ze mnoho nemluvil a povetsinu casu byl k nepoznani namaskovan. Dale bych chtel vyzdvyhnout praci pana strihace. Ustrihat pomerne slozity pribeh do takle prijemne formy, vyzaduje skutecneho mistra ve svem oboru.