Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Drama

Recenze (20)

plakát

Bez kalhot XXL (2015) 

Je to úplně jiný kafe. Z jedničky se snažili udělat drama a to mi tam vůbec nesedlo. XXL? Komedie s hláškami, které nelze zapomenout. A velké plus... Choreografie byla víc propracovaná něž v prvním dílu. Proto za mě pět. Čekala jsem supr namakaný chlapy a jako bonus se mi dostala skvělá komedie s ještě lepšími tanečními výkony!

plakát

The DUFF (2015) 

Sice už na začátku víte, jak to vlastně dopadne, ale jsou tam některý libový fóry a je to prostě zamilovaný.. :D Takže za mě..palec nahoru. :-)

plakát

Space Jam (1996) 

Je to pro mě prostě klasika a když jsem byla menší, tak se mi to líbilo. :)

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Celou dobu jsem držela polštář v ruce jak malá holka. I když jsem tušila, že ta scéna přijde, vždy jsem se lekla. Navíc, když ještě řeknou tu větu: "Natočeno podle skutečné události.", jsem hotová už tuplem.

plakát

Byl jednou jeden král... (1954) 

Když se sejdou takové dvě kapacity jako Burian a Werich, nelze, aby vzniklo něco jiného, než legendární film.

plakát

Román pro ženy (2004) 

Nevím, jestli na mě zapůsobil šarm Vašuta nebo ta sklenice vína, co jsem u toho měla, ale na mě ten film dojem udělal. Jsou tam hlášky, romantika, vtip. Líbí se mi. :)

plakát

Camp Rock (2008) (TV film) 

Když jsem tenhle film poprvé viděla, byla jsem naprosto hotová. V té době jsem totiž zbožňovala Jonas Brothers. Takže to u nás doma jelo stále do kola. S odstupem času jsem se na něj podívala a sama sobě jsem musela vynadat. Klišé zápletka. Jsem hvězdička, nebaví mě můj život, všichni mě milují, ale jen mě zneužívají. Bože, ona existuje holka, co umí taky zpívat. Nikdy jí nenajdu a BUM na konci je "happy end", setkají se a zazpívají si spolu song, který vlastně nikdy nezkoušeli, ale jejich láska je tak velká, že už jsou dokonale slazení! Teď jsem vám vlastně popsala celý film a ušetřila kus života.