Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Doktor Spánek od Stephena Kinga (2019) 

Po dlouhé době musím napsat komentář, dokud je to ve mě ještě pěkně teplé.,,,Nebudu to pitvat do detailů, ono by to ani nemělo cenu a zkazilo by to dojem a radost pro lidi, kteří se teprve chystají zkouknout toto veledílo. Asi takhle...Kubrickovo Osvícení je klasika... temné, depresivní, ponuré...Nicholsnův fejs k nezapomenutí. Ale pozor...po skoro 40 letech je tady pokračování a to ne ledajaké. Dokonce se odvážím tvrdit, že Flanagan se minimálně vyrovnal Kubrickovi, ne-li ho o jeden schůdek přelezl. Tady fakt není co vytknout..., obsazení na jedničku, hudba...? do prd*le , ještě teď mě mrazí, děj? tam už snad nešlo vymyslet nic dalšího,,,prostě dokonalá mozaika, která mě přišroubovala na dvě a půl hoďky do křesla...tady nelze jinak než 100% a pět *****. Admini, nejde dát 6??? :)))

plakát

Dálniční hlídka (2019) 

K tomu není co dodat !!! 5* !!! Kdyby šlo dát 6, dám je...

plakát

Pečovatel (2014) 

Tady ani nejde jinak! Tak mrazivý a nepříjemný film jsem ještě neviděl. Seven a 8mm se mohou jít zahrabat. Naprostá kruťárna a neskutečný hnus. Herecké výkony jedinečné, atmosféra fenomenální a ten konec - to byl brutál! Tohle budu trávit pěkně dlouho !!!

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Millere, tys to zabil !!!! Tak tomu nelze nic vytknout. Naprosto bravurní akční nářez se vším všudy. Kdyby šlo dát 6*. neváhal bych...tohle tady už dlouho nebylo! Klobouček !!!

plakát

Oltre il guado (2013) 

Horor bez zbytečných keců, se skvělou hudbou a atmosférou k pos*ání. tady nejde dát jinak - 5* !!!!!!!!!!!!!!!!!

plakát

Wolf Creek 2 (2013) 

Už jednička měla skvělé grády, ale dvojka?! Brutální masakr za 5 hvězd nebo za pořádný kus vesmírného šutru. Asi na tom meteoritu bylo něco hooodně zkaženého. Gregu, snad bude i trojka... :)))))

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Váhám jestli 5* nebo jen 4*.. :((( Pro mě zbytečně dlouhý "úvodní slaďáček"..., sice koukatelný, ale dlouhý. Jatka asi prodloužit příliš nešly, kdy taky, když během 15 minut z vojáčků nadělal Mel hromadu sraček. Gardield a ta jeho držka...kapitola sama o sobě. Každopádně dobrá volba na post hlavního hrdiny. Více jak dvouhodinka šla jednoznačně zkrátit..., ale jinak skvělý film!!!! 4*

plakát

The Guest (2014) 

Škoda toho konce....! Ale po pořádku...kdyby šlo dát víc jak 5*, tak bez váhání nasolím i 10... první hodina prostě neměla chybu, tam opravdu není co vytknout...,bohužel ten konec mi ani trochu nesedl. Pointa filmu je celou dobu hezky zakrytá a já jen čekal, co se z toho vyklube. Kudla fuckkkkk...univerzálního vojáka jsem fakt nečekal, navíc nesmrtelného...! Ten konec šel udělat daleko líp, rejžo!!!! Vadila mi ta podělaná škola...,prostě všechno šlo do kopru. Takže odpad !!! Suma sumárum - pobavil jsem se za 4*.